_gmzenur_ hayallliiim Sabahları evet canım birşey yiyene kadar bulanıyor ama gün içerisinde belli olmuyor 🤷🏼♀️ Bazen bulunmadığımda korkuyorum acaba bebeğime bir şey mi oldu diye 😢
_gmzenur_ hayallliiim hepimiz öyleyiz galiba canım korkma içini ferah tut Allah’ın izniyle yavrularımıza birşey olmayacak🙏🏻
Meltem_SD Ceren3510 ben de 5+0da bugün gittim kalınlaşma var ama kese gözükmedi. Biraz daha zamanımız var demek ki üzülme🌸
Ceren3510 Meltem_SD bugünde göremeyince detaylıya gönderdi orda göründü çok şükür.Doktorumda var gibi bı sonuca göre ama ben kendim görmeden icim rahat etmez dedi 1 hafta sonra kontrole cagirdi
mervecix Ceren3510 canım bendede gözukmuyordu duvar kalınlasması deli sonraki hafta özele gittim kese gördük bebek yoktu birdaki hafta gittim bebeğimle kalp atısını gördük sakin morelini bozma
Happy52 Adetime göre 4+1 bugünkü hcg değerim 301 çıktı. Pazartesi günü kan değeri 67 ydi. Tekrar kan vermeme gerek var mı? Kendim hesaplayarak bayramdan sonra doktora gitsem olr mu kızlar?
Ceren3510 mervecix evet 2 gündür çok kötüydüm.doktor bu sonuç doğrudur illaki ama ben kendim görmeden rahat etmem deyip 1 hafta sonra cagirdi
mervecix Ceren3510 bende öyle günler gecmek bilmedi bak görülmüş hamileliğin tadını cıkar şimdi saglıkla gelsın minişler
evaluna1215 Biranne7 6+2 deyim bazı yiyecekleri düşünmek bile midemi bulandırıyor henüz kusma yaşamadım çok şükür ama iştahsızlık var, yediğimde de patlayacak gibi oluyorum
Serap57 yagmur_225 7+0 haftalık çok şükür birşeyim yok sadece yemekten kalkınca hemen acıkıyorum yemek yememiş gibiyim😅
Elif25 evaluna1215 evet 2 oğlum var. Onlarda bulantısız bir hamilelik geçirmiştim. Bunda çok fenayım gerçekden 😂
evaluna1215 Gmz-gmz çevremden o şekilde söylendi ama sanırım yüksek çıkıp tek bebek olanlar da varmış ☺️