Bebegimizolsun dilekom ayyy kuzum ya inan çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun çok zor haklısın ama sen elini karnına koy ondan güç al herşeyini ona anlat ❤️ sana evladından başka kimse yakın olmaz sen Allaha tevekkül et boşver kimsenin yanına kalmaz
dilekom Bebegimizolsun öyle yapıyorum 🙏🏻 İbadetimden eksiltmedim duamdam eksiltmedim cok şükür. Sizlerde edin ihtiyacımız var bebeğimle buna
happylife06 Aranıza yeni katıldım 5+3 üm yarın keseyi görmeye gidicem benim bebeğim tüp bebek inşallah keseyi görebilirim yarın
otekidunyali 5+6 kese göründü, kalp atışı da göründü. Dinletmediler ama. 3hafta sonra tekrar gel dediler o zaman dinletirler heralde.
Melosos 8+6 dayım ilk haftalar cok zor geçti kanamam olmuştu. Şimdi çok şükür iyiyiz :) kritik dönemle4 geçecek insallah
Gnlvn 5+6 yorgunluk devamlı uyku modu dışında sıkıntım yok. 4 eylülde keseyi gördük şükürler olsun inşallah 15 eylülde kalp atışını duyucaz🤲🏻. İlk hamileliğim her adım çok heyecanlı🥰. Allah herkese sağlıklı hamilelik sağlıklı bebişler nasip etsin🤲🏻
Tuba-tk 6+1 ağrılar, bulantı, halsizlik yorgunluk dönüşümlü olarak ilerliyor😀 Umarım daha fazla artmaz 🙇♀️
beyzamci Kızlar reglime 11 gün var hamilelik belirtim var sık idrar ve mide bulantısı kasık ağrısı gibi hamile olma şansım nedir? Amh hormonum düşük bu arada
tmelooo beyzamci benimde amh çok düşük çıkmıştı ama bebek olmuyor diye hiç korkma hiç etkilemiyor bu durum doktorum banada zor olur demişti kolay oldu ve bnmde ilk belirtim sık idrara çıkma ve kasık ağrısı olmustu
Gmz-gmz beyzamci canım benm amh çok düşüktü ilk ay hamile kaldıö 7 haftaya gireceğim ins olur sadece amh ile ilgili değil fsh falan da önemli
beyzamci tmelooo bendede var bunlar reglime 10 gün var dün beta hcg bende 5.3 çıktı bugün yine versem mi🙏🏻
evaluna1215 Gmz-gmz çevremden o şekilde söylendi ama sanırım yüksek çıkıp tek bebek olanlar da varmış ☺️
_gmzenur_ hayallliiim Sabahları evet canım birşey yiyene kadar bulanıyor ama gün içerisinde belli olmuyor 🤷🏼♀️ Bazen bulunmadığımda korkuyorum acaba bebeğime bir şey mi oldu diye 😢
hayallliiim yagmur_225 bende bugun 7+6 oldum Mart’ta kürtaj oldum ve istisnasız her gün midem bulanıyor kusuyordum şimdi mesela bi bulanıyor hiç bişey yedirmiyor bi gün daha hafiif yemeğimi yapabiliyorum koku rahatsız etmiyor sık değil yani bulantım ve aklım çıkıyor bu normalmi kızlar ara ara bulantı kusma arkadaşlarım ya hiç bulantıları olmadı yada hep hergğn kustular çok dua edin bu bebeğimi afiyetle sağlıkla alayım kucagıma