Pozitif sezaryen hikayem 🙈🙈
umraanbrs henüz detaylı konuşmadık biz daha 36 haftamda kontrolüm var muhtemelen herşeyi en ince ayrıntısına kadar konuşuruz diye düşünüyorum. Benim genel olarak doğuma karşı korkum var türü aslında çok önemli değil 🤣 benim böbreğim alındı çok uzun sürdü ameliyatım ondan beri ameliyat ortamı hastaneler korkutur beni sanırım O yüzden panik yapıyorum bu kadar. Ben durumumu anlatacağım tabiki doktorum benim için en sağlıklısı neyse ona karar verecektir . Teşekkürler
Asafmavi benımde tansiyonum düştü heyecan yaptım galiba sakinleştıri verdiler normale döndü
Pztf93 bende dün 1 bucukta oldum ayaklarım açılır açılmaz kndım ilgilendim altınıda üzerınıde kndım degiştirdim
ikramomm dakikada 15 kelime yapıp 15 konu değiştiriyordum panikten 😂
Bu ben olabilirim 😂 panik yapmadım çok ama sürekli konuştum muhabbet halinde olup kendini Farklı yerlere endekslemeye çalışınca kötü düşünceler beyinde yer etmiyor benim de doktorumun eli çok hafifti bebeğim dönseydi normal doğumu tecrübe etmek isterdim ama😀 rahatça her şeyimi yapabildim hemen yürüdüm bünyeye göre değişiyor sanırım baş bel ağrısı olmadı elime telefonu aldım her arayanla muhabbet ede ede yürüdüm hastanede hayırlı olsun size de🎀
Merhaba Allah bağışlasın benimde 2. Günüm ağrı sızı için ne yaptınız acaba ben normal yürürken canım yanıyor.. teşekkür ederim cevap için 🌸
ikramomm gözünüz aydın bundan sonrasını da kuşlar gibi hafif bir ağrı ile geçirin inşallah.sular serptiniz içimize bir hafta on gün sonra bende sezaryen olacagim umarım sizin gibi güzel haberler ile gelirim 🥰🤲🌸
Benimde bayramdan sonraki hafta sezeryan olucam ama anestezi olarak daha bişey konusmadık epidural hakkında bazıları saçma sapan şeyler söylemişti genel anestezi de uyanınca cok agrın oluyo dıyolar korku sarmaya basladı
ikramomm doğurmak mesele değil sonrası mesele deyince olumsuz bir durum bekledim dikişte vs.😁 tebrikler allah analı babalı büyütsün 🤗🌹
ikramomm gecmis olsun ve hayirli olsun. Bende 7gun once sezaryen oldum. Ama bana zor gibi geldi. Benimde belimden igneyi iyi hafif yapti cok agri hissetmedim ama ameliyat esnasinda cok kotu oldum. Benimde migdem bulandi ama kusamiyordum sanirim o uyusmadan dolayi. Bebegi cikarirken agri hissetmiyordum ama sanki bisey yapismis karnima ve cikarmaya calisiyorlar ama cikmiyor. Ve gogus kafesime dogruda agri hissediyorum. Sizdedemi boyleydi yoksa bi tek benmi boyleydim😒resmen otaraf bu taraf oluyordum salliyorlardi oysaki sehrimizin en iyi hastanesi ve doktorunda ameliyat oldum ama ben cok korkmustum. Bugunde 7inci gunum agrilarim cok azalmis sadece dikis yerimde agri oluyor oturup kalkarken falan
Betullyillmazx canım naptın nasıl geçti bende seni merak ettim beklediğinden zor muydu allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah sanada 🥰
Betullyillmazx inanın ben de bunun çaresini arıyorum o yanma yürümemi etkiliyor ama dirayetli olursanız yürüdükçe geçiypr 🙏
htcuzyrr11 ayyy inşallah kuzum 🙏
annesinin_beybisi yok kız 😂 olumsuzluk doldurmam burayı sadece en basiti ameliyat diyelim 😂