Dilekka Anne41 benim ikinciği gebeliğim 16 haftalıkken %100 erkek dedi karında duruşundan göremeyince vajinal ultrasonla kabak gibi göründü. ilk oğlumda erkek bir kızım olsun istedim ama rabbim böyle uygun gördü napalım. Su an 18+3 haftalığım
1prenses2prensyenigebe Anne41 21 Mart sat 13 haftalık gittim pozisyon uygun değildi 19 temmuz da kontrol var umarım gösterir 1 kızım 2 oğlum var ama merak işte 😊🌼
Ayse_tusem_buglem Anne41 banada 14+6 da yüzde 95 kız dediler 19 unda randevum var bakalım hayırlısı 🥰
Anne41 Ayse_tusem_buglem benimde 21 imde bayramdan sonra gidicem kısmet sağlıkla doğsunlar inşallah brnim içimr erkek doğuyor ama bakalım ne olacak
1prenses2prensyenigebe annecim123 evet 🌼😊 ilk 3 isteyerek oldu 12 ve 10 yaşları büyüklerin en küçüğü 7 Aylık karnımdaki 15 haftalık korunurken hamile kaldım 4. Ye
Neslihan5241 1prenses2prensyenigebe benimde aynı 3 oglum var buda erkek 4 oldu en büyük oğlum 11 yaşında ortanca 10. En ufagida 7 yaşında kasimda doğum nasipse az kaldı doğuma
QUEEN088 Anne41 13 hafta erkek soylediler 😅kucuk partide yaptim 🫣Ama sonra kiz cikirsa omg 😂Ben sok olurum)) Yinede cocugum saglikli olsun yeter 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Anne41 QUEEN088 ben 14.5 haftada inanamadım söylediğine herkesr nazlı göstermiyor falan dedim ama içime de erkek doğuyor doktor kız gibi dedi. Sağlıkla gelsinlrt inşallah seninki de değişmrz duyurmuşsun herkse kıyafet almasaydın bari hemen 😅