Nazendehanim Pijamaskeliler ne zor imtihanlar var ,gebe kalabiliyorsun çok şükür yaşadığın kayıplar çektiğin hastane sıkıntıları inşallah mükafat olur sana da bebeğine de ,şu an kaç haftaliksin
Pijamaskeliler Nazendehanim insallah kuzu gece zaten birden hungur hungur ağladım sana yazdıktan sonra eşimde korktu hormonlar yasadiklarim patladım bi an bugün mide bulantı başladı tiksinme rahatladım duşun yani buna da seviniyorum 9+5 ız 20sinde kontrol 🤲🏻
Nazendehanim Pijamaskeliler Rabbim hayırla kavuştursun canım psikolojik olarak zor zamanlar insan korkuyor
Tutiko Deletedmom_51 bence bırakıl asın size de bebegede bi zararı yok aksine faydası var helexe düşük doz kullanıyorsanız bende uc kez dusuk yapdım pıhtılaşmam var benm igne ike sonuna kdr geldim dogurdum cok skür bu igne mucize yaratmıyor belki ama riskide ortada. Kaldırıyor
Sennnaa Novaa merhaba banada doktorum hafif pıhtılaşma var dedi 5 buçuk aylık hamileliğime kadar sadece aspirin kullandım. Şimdi baika bir doktora gittim iğne kullanmalısın risk var sonuçta dedi. Sizinde 1 mutasyonunuzda mı problem var sadece ?