Nazendehanim o kisi mthfr pai homozigot çıktı ilk kayıp sonrası yaptırdım bağışıklık genetik onlar hep temiz esim spermeler süper ötesi 2.de iğne başladık 0.4 oksapar ama 9 da durdu kalbi gene 3.de 06 oksapar başladık oda 8 de kalmış doktorları değiştim tamamen direk tüp bebek doktoru buldum diğerleri önemsemedi ben herşeyi yaptırdım zaten bu doktoruma 1 sene hamile kalamadım kurtajlar sonrası kimyasal olunca gittim hemen smear aldı ve direk tüp bebeklere ne yapıosa aynısını başladı kullandrmya smearda temiz çıktı ama rahîm filmi cekil dedi saha önce başka doktor histo yaptı rahîm dar ciktı die ama sorin odur diyemem demişti o ben ameliyat oldum ama bu kdr bi daha çekil dedi yapışıklık çıktı dedi bende edecem histereskopi okey dedik uyudum uyandım ne oluo dedim karnimda dikişler başında bit bit cihazlar ilk kez ole başına geldi doktor bak dedi resim çekmiş şok oldum senin tek sorun bu değilmiş başka şeyler çıktı sol tupumun önüne bağırsakların gelmiş oralar yapış yapışmış ve aşırı kanamam olmis rahimin cook berbat durumda dedi tek soyledigim ben anne olamicakmiyim şimdi buruk ses tonuyla o kadr acılar çektim o kadar hastanelerde canım yandiki artık o çatallara çıkmak çocuk oyuncağı benim için doktorum dedi olacaksin annen sende merak etme dedi neyse 2 ay spiral takti ve aşılama yapalım kaliteli yapalım herşeyi tm dedik spirali yapisiklik olmasın die takti bana çıkardı hemen aşılamaya başladık bi ton iğne ilaç ve ben yatak döşek hasta oldum oksurukten ölücem sandım tepine tepine balgam var gelmio delirdim 10 gün yatım sonu tutmadi hemde 2 tane kaliteli yumurta olmuştu hıçkıra hıçkıra o hastaneden naısl çıktım bilmen ama dokturu bırakmadım farklı şeyler kullandirodu serum tedavisi sonra ben mayis ayında ebrunun testinden aldik yumurtla biliom ztn nasıl oluo denedim ilk deneme gene ben hamile kaldım kanmanalarla başladı ama bebek iyi güzel ilerlio smdi kan silandiri ek olarak başka bir hap rahîm bebeği tutsun die bide serum başlattı 9 haftaya geldim yine her hafta kontorl oldu ben ekrana değil gözleri tavana bakıyorum duşun nasıl etkilemişim halbuki 1 sene dinledim ama yok korku baslio gene şuan kalcalarim karnim iyne olmaktan yatmak zorlaşıo ana yeterki gelsin diyorum bugün bazı belirtiler olmadı kafayı yedim kontolü de bu sefer uzattı bebek iyi die 20 temmuza o kdr bekletmiuik bilmiom tatilde gitti ve o serum ve hapında bıraktirdi gene sulandirici ile baş başa kaldım bugün aşırı dua ettim zikirler cek6im inan hocalara gittik belime kuşak gönderdi bagliom üstüme muska verdi tıbbi dini herşeyi yaptırdım ve ayakta olmam da yasak işler yasak eşim yapio 10 gündür kardeşim geldi ailem çok uzakta onlar da korkuo etrafında herkes doğum yaptı sorunlu olan bi ben mimliyim zaten soranlardan be herkesten uzaklaetim çok kötü şeyler duydim cnki asla mutlulgma dâhil etmiyen bu da kimse bilmio aileleri tembiledik demiolar şuan yazarken bile bi ağladım içimden hep bas bas bagrip ağlamak gelio ne çok zormus bu işler hiç bole düşünmemiştik hiç hayal bil3 kuramıyorum 🥺 iğne bu sefer enox 6000