Ceren3510 5+0 kese gözükmedi doktor bı sorun olabilir gözükmesi lazım dedi.bu haftalarda kese görmeyip sonradan gören varmı.Alltan muayene yaptı
1Gunes Ceren3510 kuzum ben 5+5 im daha yeni doktordan geldim bebek çok küçük kese göründü ama 0.7 cm miş bebek bayramdan sonra tekrar gel dedi bi sorun olduğunu düşünmüyorum ben 🌸 inşallah sorun yoktur 🙏
Ceren3510 1Ada1 kiloda var benim vajinal baktı ama görünmesi lazımdı sanırım bı sorun var bidaha kan ver dedi 2 gün önce beta 819 du
Ceren3510 Yildiz028 kan verdim tekrar bakalım öğlen cikcak sonucu bi sorun olabilir görünmesi gerekiyordu deyince korktum
Anneadayi1 5+5 te karindan gozukmedi benimkide. Beta hcg degerimdeki artista az olmustu normalde 2 gunde bir 2 kati artiyordu. Henuz vajinal ultrasona gitmedim. Boyle durumlaar yasayan var mi? Beta hcg artisi yavaslarsa sıkinti olur mu?
1Ada1 Ceren3510 bende kilo da yok betam da yüksekti 3 binlerde vajinal zor gördü düşün. İyi düşün iyi olsun 🙏
Yildiz028 Ceren3510 benim betam 1216 filandi kese gorunmemisti bi gun snra kan verdim 4 bin kusurdu gittim kese vardi 10 gun sonra gel dedi gittim bebek gorundu yarinda allah izin verirse kalp atisini duymak icin gidicem. Bence sorun yoktur. Herkeste farkli kimlerinde 4 haftada bebegi goren bile oluyo. İcinizi ferah tutun insallah bi sikinti yoktur
Anneadayi1 Ceren3510 2746ydi 2 gun sonra testte 3370 e cikmisti sadce 2 kati artmasi gerekirken cok az bi artis vardi canim
Ceren3510 Yildiz028 içimi rahatlattıniz doktor bı sorun var sanırım görünmesi lazım deyince çok korktum.tekrar kan verdim sonuç bekliyorum şimdi
Tekininannesi Ceren3510 benimde görünmedi çok zor nokta şeklinde bsey görüyorum ama çok erken daha demişti 6 haftalikken gittiğimizde görülmüştü net sekilde