NeslihanCaykara Merhaba arkadaşlar 36+2 haftadayız bugün kontrolümüz vardı kilomuz 3.412 gr gözüküyor normal mi ? Aynı haftada olan anneler sizde durum nedir
Ozge_brbr NeslihanCaykara bende 36+3 üm. C. Tesi kontrolüm var bakalım bizim oğlan ne kadar olmuş ☺ ama sizin bebişin kilosu gayet iyi bence maşallahh
BrcKzlaslan NeslihanCaykara 36+3 haftalık 2.750 kg benim kızım 50 cm boyu doktor normal dedi. Ama sizinki biraz tombik mi ne 🤩
NeslihanCaykara Ozge_brbr inşallah sizde almışsınızdır annesi ☺ 34.haftada gittiğimde 2450 gr dı bugün çok şaşırdım anlam veremedim araştırdım ama
NeslihanCaykara EbrarBulut aynen canım bende şaşırdım ama sözlü olarak ta söyledi kağıtta da yazıyırp
Dendensem Merhaba dün kontrole gittik 36+6 oldum 3500 kilo 50 cm boyu war normalden önde gidiyor bu kilodan sonra her an doğumu başlatabilir dedi günüm 22 ocakta doluyor hayırlısı Allah'tan artık bakalım
NeslihanCaykara EbrarBulut yok canım peynir süt ceviz yedim ekstra birşey yapmadım gece acıkmalarım olurdu kalktım birşeyler yedim sürekli ☺
Dendensem NeslihanCaykara hayırlısı ile Allah'ım sağ Salim kawustursun hepimizi ewlatlarımıza inşallah 🙏🏻🙏🏻
Gzdylcn NeslihanCaykara bizde 34+0 da kontrole gittiğimizde 2.500 demişti doktor. Salı gunu 36.haftada randevumuz var. Bakalım kaç kilo oldu 🙂 bizimde son tarih 30 Ocak 🙂
EsraBayraktar Gzdylcn 31 ocakmı sizinde 😂Doğum tarihi benim ikinci hamilelik normal olacağı için bekliycez ilki normal doğumdu
Gzdylcn EsraBayraktar benim 30 ocak 🙂 bende o tarihe kadar bekleyeceğim normal düşünüyorum ilk bebeğim 🙂
EsraBayraktar Gzdylcn çok heyecanlı belki önce doğururuz oğlum 40+0 da doğmuştu kızı bilmiyorum çatı ağrısı oluyor arada bıçak saplanır gibi ağrı giriyor sende varmı