Vaybe8277- zehraduman bende aktif e gidiyorum 5750 sezeryan (mecburi)+1000 tl bağlatma diye anlaşmıştık , ama zam geldiyse etkilemirmiyiz onu hiç bilmiyorum 😔2 hafta kaldı zaten
Zeynepppp23 kedisever11 bende bağcılar medilife a gidiyordum 150 tl ödedim geçen hafta bu hafta gitmedim zam sizin gittiğiniz hangi medilife bide doğumada zam gelmiş mi
Cgrunul Ayse34_ henüz 8 haftalığım o zamanlara gelemedik ama aletler yeni herşey var hastanede oda vardır canım sen nereye gidiyosn
Cgrunul Keyf_endam19 4800 demişlerdi geçen hafta sezaryene demek artmış oda.. siz hangi doktora gidiyorsnz
Keyf_endam19 Cgrunul sezeryan da 8 bin civarı bişey dedi net hatırlamıyorum yeni artmış iki gün önce öğrendik bizde birsen hanıma gidiyoruz
Cgrunul Ayse34_ ben ilk kızımı Pendik medical parkta doğurdum ama doktorumuz ordan kartal Avicenna umut hastanesine geçiş yapınca şimdi bizde oraya devam ediyoruz
myangelson Cgrunul ben dün Diyarbakır Memorial e gittim muayene ücreti aynıydı hatta kendimi hazırlayarak gittim kesin zam gelmiştir diye ama gelmemiş tabi yakında gelir kesin 3 hafta sonra gittiğimizde zamlanmis olabilir
Keyf_endam19 Cgrunul birsen hanımı çok sevdim ilk doğumum sizin nasıl geçti doğumunuz doğum esnasında rahatlatıyor mu acaba sezeryan mı oldu sizinki
Ayse34_ Cgrunul muayene ücreti pendik medipole göre uygun pendik medipolde eskiden 220 tl di şimdi 350 tl olmuş
zehraduman anne96 biz Mayıs ayında normal 4 bin, zorunlu sezeryan 3750, istekli sezeryan 6500 olarak konuşmuştuk (ilk doğum) bugün aradım değişti mi diye henüz değişmedi dediler
Sedavarol Cgrunul Bende Sultanbeyli Özel Saygı hst. Gidiyorum 200dü Allah bilir kaç oldu ücretler muayenem bayramdan sonra 😇