Sehersudi Cgrunul ay bende oraya dün gittim 180 di hep. Sigortam var diye tabi 180 normalde daha çok orası. Meltem hanıma gidiyorum ben .240 olmus ayın 1 den sonra. Ama her yer o şekil de olmus artık millet alıştı normal geliyor.
Cgrunul Ayse34_ henüz 8 haftalığım o zamanlara gelemedik ama aletler yeni herşey var hastanede oda vardır canım sen nereye gidiyosn
Cgrunul Keyf_endam19 4800 demişlerdi geçen hafta sezaryene demek artmış oda.. siz hangi doktora gidiyorsnz
Adacan Benim doktorum da artış yaptı ama ben 500le başladığım için öyle devam ettiriyorlar yani ben ne fiyatla basladiysam öyle devam ediyor
Vaybe8277- zehraduman bende aktif e gidiyorum 5750 sezeryan (mecburi)+1000 tl bağlatma diye anlaşmıştık , ama zam geldiyse etkilemirmiyiz onu hiç bilmiyorum 😔2 hafta kaldı zaten
Eldgrn Cgrunul yarın kontrol için gideceğim en son 170′ti Gültepe avicenna Hastanesi orası da artmıştır muhtemelen vallahi ne yapacağız bu gidişle
3818207 Cgrunul bir ay sonra doğumum var 4750 den 5750 olmuş doğum ücreti muayene ücreti hala aynı sanırım 256 Antalya da medstar diye bir hastane
Nurinan 3818207 bende medstar topçulara gidiyorum en son gittiğimde 215 TL ödedim hangi doktora gidiyorsunuz acaba
zehraduman anne96 biz Mayıs ayında normal 4 bin, zorunlu sezeryan 3750, istekli sezeryan 6500 olarak konuşmuştuk (ilk doğum) bugün aradım değişti mi diye henüz değişmedi dediler