ZelihaAcarrr Kızlarrr tetanoz 1.doz aşısıııı oldummm çoook kötü ağrıyor vurulan kolum kıpırdatıkça canım yanıyor resmen felç gibi oldu kolum kıpırdamıyor sizin de böyle oldu mu çok fenayım 😭😭
Bayancorek ZelihaAcarrr bende hiç yan etki olmadı ama, yaşayan arkadaşlarım oldu 2 güne falan geçmişti onların şikayetleri. 🌸🙏🏼
cgnduru ZelihaAcarrr kişide kişiye değişiyor canım bazen 1 hafta sürüyor bazen 2 gün. Bende 2 dozdada hiç vuruldugumu anlamadım nede ağrı sızı oldu her şey normaldi ama geçici bir durum. Geçmiş olsun
Vera09 ZelihaAcarrr benm hiç öyle olmamıştı ama ağrırsa buz koyun ve parol alın demişti hemşire. Oynatmayın kolunuzu dinlenin
Dygsnkgl Benimde bir hafta kadar ağrıdı kolum ilk günler üstüne bile yatamıyodum neredeyse çok kötüyseniz parol almakta sakınca yok
ZelihaAcarrr Dygsnkgl Dygsnkgl benim de şuan öyle kıyafetimin üstünden bile değsem sızlıyor böyle bişey görmedim biontech bile böyle ağrı yapmamıştı 😒😒
ZelihaAcarrr cgnduru ilk gün birşey olmadı 2.gün sabaha aman allahım kolum ağrıdan kalkmıyor bile Allah korusun tek kollu gibi oldum 😔😔😭
cgnduru ZelihaAcarrr etkisi geç başlamış senin, inşallah geçer canım ilaç kullanmamaya çalış. Bende olmadı ama çok ağrın olursa bir ilaç ismi verdi icersin dedi olsada içmezdim ne olur ne olmaz biraz sabretmen lazim 😞
DefneErva Bende hiç yan etki olmadı. Sadece eşim aşı vurduğum yeri sarılmak için yanlışlıkla sıktı, o zaman çok hafif bir sızı hissettim o kadar..
ZelihaAcarrr Eyllgmzli cgnduru banada bi ilaç söyledi ağrırsa iç diye ama korkuyorum düşük tehlikesi var zaten ilaç atmam dayanmaya çalışıyorum 😒 ağrım o kadar fazla ki anormal mi acaba diye buraya yazdım çok teşekkür ederim 🥺
ZelihaAcarrr Ayseaysa çok şanslısınız benim biraz hafifledi ama resmen felç gibi yaptı 2.günü çok şükür geçti gibi şimdi
ZelihaAcarrr Hilosh-1 ben 19.haftamdayım yeni oldum sağlık ocağı arayıp söylüyor ne zaman geleceğinizi