pkos_dunyam Btl_0909 Ümit kesmek yok devammm et mutlaka denemeye. Benim ikinci ayım 2 sene önce tekrar takip yaptırmıştım 3 ay. Ondan önce 5 tüp bebek geçmişi 😁 daha da sayabilirim macunları 😅
pkos_dunyam Normal ucuz olan kasetlerden var. Hassas yaparsam zaten pozitif çıkar iğnenin etkisi iyice kafamı karıştırır ☺️
Fndl_45195 minikumutlar banada o ineden yapmıştı doktorum iki ay denedi çatlama oldu ama hamile kalmadım bir ay ara verelim diğer ay yine yaparız dedi o vurmadigim zman hamile kaldim şimdi 32 haftalık hamileyim çok şükür darısı size işallah 🤲🤲🙏🙏💙
pkos_dunyam Semadml yaptım iğnenin etkisi tamamen geçmiş bugun. Yarın tekrar denicem bakalım 🫣 (11. Gün)
Semadml pkos_dunyam 12. Gün erken gebelik testi negatif zaten belirtilerim de gitti gibi ben elendim sen bugün yapacak mısın
Btl_0909 minikumutlar gelmedi kız benimki gece şiddetli sancım oldu ağrı kesicide içtim ama gelmemiş daha ağam benimle eğlenir😂😂
Motherbabyy minikumutlar doktor bana 14.gun test yap dedi ama ben yarın kan vericem 12.gun oluyor. Çatlatma iğnesinin bugun 13.günü dün kaset test yaptım hemen silik çizgi çıkmıştı bilmiyorum inş iğnenin etkisi değildir