Semadml pkos_dunyam benimde 17 mm idi 2gün sonra yap dedi elimde ovülasyon testi vardı 17 mm dediği gün pike yakın bir test oldu ertesi gün silikleşti yani iğneyi yapmadan acaba kendisi mi çatladı dedim yinede değerlendirdim bazen çok umutluyum oldu diyorum bir kaç saat sonra olmamış gibi geliyor 🤷🏻♀️
pkos_dunyam Semadml insallahh olur, bende anlam veremiyorum bana da çok erken iğneyi vurdurdu diye geliyo. Hayırlısı Allahtan insallah. Test yaptın mı peki bende iğnenin etkisi bu sabah kaset testte geçmemişti yani aşırı silik devam ediyo
Semadml pkos_dunyam evet klomen ilk deneme :) test yapmadım korkuyorum yarın yapabilirim ama akıntı beni çok düşündürüyor inşallah regl belirtisi değildir. her gün test yapmış mıydınız başlarda daha mı koyuydu ?
Btl_0909 minikumutlar canım bende varım daha önceki postunda konuşmuştuk femara ile 2 yumurtam büyüdü bugün iğnenin 15. Günü yarın adet günüm ama adet olucam gibi daha çok adet belirtilerim var gebelik testi hiç yapmadım ovülasyon testi var elimde onları yapıyorum ama silik gebelik olsa koyu çıkardı sanırım ovülasyonla testiyle öğrenende çok oluyor umutsuzum o yüzden
Btl_0909 Btl_0909 geçen ay iğnenin 16. Günü adet olmuşum yarın oldum oldum olmadım bi umuda tutunuruz yine alıştık
minikumutlar Btl_0909 hatırladım kuzum ov.testiyle yapma bence femara bana yaramadı yaa büyütücü iğne artı ovitrelle oldum bakalım
minikumutlar Semadml canım benim daha bugün iğne olduğum günü sayarsak 3 .gün bitiyo bende şiddetli kasık bel ağrısı vardı doktoruma sordum çatlama belirtisimi diye evet dedi
pkos_dunyam Btl_0909 minikumutlar Btl_0909 Gün gün yazalımmm insallah pozitif haberleri birbirimize veririz💙
Semadml pkos_dunyam inşallah koyulaşır bazılarının geç döllenme olabiliyormuş belki sonradan çatlamıştır yumurtan tekrar test yapacak mısın yarın
Btl_0909 pkos_dunyam ben ilk dakikadan eleniyorum😂 böyle bişey olamaz yaa adet sancım girdi bile şiddetli ağrı kesicimi bile içtim birazdan gelir kendilerini😕
pkos_dunyam Btl_0909 Ümit kesmek yok devammm et mutlaka denemeye. Benim ikinci ayım 2 sene önce tekrar takip yaptırmıştım 3 ay. Ondan önce 5 tüp bebek geçmişi 😁 daha da sayabilirim macunları 😅
Motherbabyy minikumutlar ben aşılama oldum haziranın sonunda. Çatlama iğnesinde 12.günüm aşılmada 10.günüm bekliyorum