Mervekara5 sinemkarakuzu sinemkarakuzu k sinemkarakuzu tamam bak bence yerleşmen yeni oldu senim eğer 2 katına çıkarsa 1000 i bulmaz ama bulabilirde hiç belli olmaz göremezsen de korkma keseyi daha erken çünkü 3 haftalık da olsa tamamen yükselmene bağlı görmen keseyi
sinemkarakuzu Mervekara5 anladım peki alttan muayene istedikleri zaman kabul etmeyi düşünmüyorum haklımıyım sizce ve dün evde idrar testi yaptıgımda silik çift çizgi cıktı
sinemkarakuzu Mervekara5 onceki aylarda hicbir cızgı yoktu tek cizgiydi bu ay beta yükselince dün ilk defa yaptım ve 2.cizgi silik bir şekilde belirdi
Mervekara5 sinemkarakuzu bak işte dediğim gibi şuan çok yeni ondan gözükmüyor kese bence 11 de gittiğindede görüşmezse sıkma canını bekle biraz daha
Zehra65_ Mervekara5 benim de öyleydi korkmuştum hatta ama korkulacak hiç bir şey yokmuş son üç günümüz kaldı şükür bugüne kadar geldik 🌺
Mervekara5 Zehra65_ ayy çok güzel 🥰🥰 darısı bize inşallah hayırlısyla bende korkuyorum daha çok erken 4+3 keseyi göremedik bayramdan sonra dedi doktor zor sabrediyorum ama 🥲
Zehra65_ Mervekara5 öyle olur tâbi insan çok heyecanlanıyor inşallah sağlıklı bir şekilde geçer hamilelik süreciniz sıkıntısız geçer bugünlere kadar gelir kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🤲🌺
mimar_anne Evet çok normal 7. Haftama kadar nerdeyse her gün yaşadım adet olacakmışım gibi ağrıyı ondan sonra tamamen geçti arada geliyor sadece
Mervekara5 Zehra65_ amin çok teşekkür ederim birde o kadar olumsuz şeyler okuyorum ki okumamak lazım 🥰
Zehra65_ Mervekara5 tâbi ki okumayın herkesin vücudu bebeği aynı değil ki insan ister istemez strese giriyor streste bebeğe zarar verir biliyorsunuz sadece Kendi doktorunuza kulak verin başka kimseyi dinlemeyin inşallah da hiç bir şey olmayacak 🤲🌺
Melikemercimek Mervekara5 korkmayın benim de öyleydi uyuyamıyorum hatta . her şey yolunda çok şükür. Sadece kanamanız olursa doktora gidin