Mervekara5 Kızlar 4 haftalık hamileym kasıklarım da ve vajinada arada adet olacakmısım gibi sızlamalar oluyor normal mi sizce ??
EsraBaykara Mervekara5 ben de 5+3 de gitmiştim doktora ve aynı şikayetlerim vardı normal dedi. Bebek yerleşiyormuş ve rahme gömülürken az miktarda kanama da olabiliyor . Özele gidiyorsanız numarasını alın doktorunuzun ve aklınıza takılan herşeyi sorun.
Zehra65_ Mervekara5 evet bende aynı şeyi yaşadım şükür bir sorun olmadı doktorum normal demişti ama yinede gözükün doktora çok fazla olursa sonuçta herkeste farklı oluyor 🌺
JJ19 Rahim buyudugu icin ola bilir, ve ya enfeksiyon belirtiside ola bilir en iyisi doktora danisin, gerekli tahliller yapilip normal olup olmadigi belirlenir
Mervekara5 JJ19 çok enfeksiyon kapan bir insanım ama regl sancısını andırıyor biraz ondan enfeksiyon olarak düşünmedim
misslavinia1 Çok normal bende de olmuştu arkama yastık koymadan oturamiyordum belim kasıklarım adet oluyormus gibi agriyordu. Sürekli uzanmak istiyordum belimin agrisi uzaninca hafifliyordu.
Melikemercimek Mervekara5 korkmayın benim de öyleydi uyuyamıyorum hatta . her şey yolunda çok şükür. Sadece kanamanız olursa doktora gidin
seymanuurr Evet bana da doktor normal demişti. Bebek içerde yerlesiyormus o yüzden ağrı olabilir demişti. Dikkat edin ağır kaldırmayın ve üşütmeyin
Mervekara5 seymanuurr çok teşekkür ederim bazen eğilip kalkarken unutuyorum onun dışında dikkat etmeye çalışıyorum ☺️
Mervekara5 Zehra65_ doktor çok artarsa gel dedi ama şuan normal adet sancısı gibi hatta daha hafif biraz daha
sinemkarakuzu Kızlar 2 gün once gittigimde beta degerim 24.9 cıktı 3 haftalık dedi 11 temmuzda tekrar gidicem 4+3 le gitmiş olucam ama 2 gün once gittiğimde ultrasonda cıkmadı normalmidir ilk gebeliğim
Mervekara5 sinemkarakuzu kuzum 1000 küser gelmesi lazm değerinin 4+3 sanki erken biraz bu haftayı tamamla öyle git bence
Zehra65_ Mervekara5 benim de öyleydi korkmuştum hatta ama korkulacak hiç bir şey yokmuş son üç günümüz kaldı şükür bugüne kadar geldik 🌺
sinemkarakuzu Mervekara5 doktorum 11 temmuzda tekrar cagırdı alttan muayene istemişti ben kabul etmedim suan 3hafta 5 günluk olarak gözüküyor 11 temmuza kadar 1000 küsür olur mu peki 2 gün once pempe leke geldi ve kasık ağrım cok fazla
Mervekara5 sinemkarakuzu sinemkarakuzu k sinemkarakuzu tamam bak bence yerleşmen yeni oldu senim eğer 2 katına çıkarsa 1000 i bulmaz ama bulabilirde hiç belli olmaz göremezsen de korkma keseyi daha erken çünkü 3 haftalık da olsa tamamen yükselmene bağlı görmen keseyi