Merve_kol söyle kuzum iki düşük yaşadım boş gebelik ve sağlıksız gebelik ikiside daha 7. Haftada şuan çok şükür sağlığımız yerinde 19 haftalik oldum bile Rabbım sonsuz şükürler olsun özele bir kere gittim bu gebeligimde 12 haftada iyice baksın diye onu öyle sağlıklı kıpır kıpır gördüm ya herseye bedeldi doktor vermese ultrason resmini bile almiyorduk ve eşimle birbirimize dedik ki Allah özele düşürmesin yani kötü değil özel ama maddi durum açısından çok iyi değiliz hep özele gidemeyiz ve zorda olunca gidiyoruz o yüzden hep şükrederim devlete gittiğim icin ben zaten anlatmak istediğim ultrason resmi değil ki yani insanın ilk gebeliği olunca merak ediyor özlüyor şuana kadar gittiğim her ultrasonda kıpır kıpır oluşunu görünce aglamisimdir doktor çok hareketli cinsiyeti görünmüyor bu sizi çok koşturur demişti yeterki saglikla gelsin demiştim yani o duygu anlatılmaz yani en iyi ben bilirim çok bekledim Rabbım en güzel zamanda nasip etti doktorumda iyi devletteki sadece soru soramıyorum ilk gebeligim sevmiyor soru sorulmasını ama çok iyi bakıyor a dan z ye herseyine bide 40 günde bir gel diyor alıştım 15 günde bir gidiyordum şimdi 40 gün fazla değilmi acaba ne yapıyor diye düşünüyorum