tazebiranne_hg04 valla ben öğrendiğimden bu yana hayatımda hiçbir alışkanlığımı değiştirmedim çok şükür riskli bir hamileliğim yoktu bu yüzden normal hayatıma devam edebildim. öğrendiğim ilk andan itibaren ise ufak tefek büyük küçük bütün eşyalarını tamamlama yoluna gittim. şu an 29+6dayız beşiğini kurdum ancak yatak odama taşımadım henüz giyinme odamda duruyor kendi elbise dolabımın yanına da elbise dolabını kurdum. yıkanacakları ufaktan yıkamaya başladım ütüyü kayınvalidem sağolsun halledecek. ancak başından beri pilates squat spor falan yapmadım sadece yürüyorum yürümeye özen gösteriyorum herkes yürü bol bol doğumun kolay olur dediler. hem sırt hem bel ağrılarıma yürümek iyi geliyor ama doğum yaklaştıkça takip ettiğim bir sayfa var pilates topu olmadan doğumu kolaylaştıran egzersizler paylaşan onları yapıcam. şu an hala iş yerindeyim çalışmaya devam ediyorum. her ne kadar riskli olmayan bir gebeliğim olsa da insan düşünmeden aman demeden yapamıyor herkes için her risk doğup kucağına alana kadar var hatta doğsa bile var rabbim sağlıkla kucağımıza almayı ve iyi birer ebeveyn olmayı nasip etsin inşaallah korkmayın kimse bir günde mükemmel anne olmadı biz de öğreneceğiz inşaallah