Birsenvergili Busranurasikk Sancılar ne durum da var mı bişeyler bana şimdiden ağrılar geliyor kasıklarda Doğuma hazırlıyor kendini herhalde vücut
Busranurasikk Birsenvergili ahh olmaz mı yattığım yerde sağa sola dönemiyorum resmen 🙈 birde kendimi çok yorunca o gün bitmiyor 😢
Xoxox 32. Haftamdan itibaren Koyacaklarımı listeledim eksiklerimi tamamladım sonra herşeyi yıkayıp ütüleyip 35. Haftamda listemdekileri üstünü çizerek çantaya yerleştirdim.
cennetkokusu Deniz2961 Ben de 37'de hazırladım. Gerçi her şey hazırdı, çantaya konmamıştı. Sadece ufak tefek birkaç şey eksikti. Belki onun rahatlığı vardı. Ben de 38+3 😂 Ne gelen var ne giden şuan. 😊
Deniz2961 cennetkokusu bnmde hzırdr cantaya koyulckti onuda koydum 1 gunn var aramızda yarm kontrlm var bklm ara qra sancm cıkıyor Du nts de yarında catı muayenesi var tırsıyrm😂😂
Rmeysa Birsenvergili ben 36. Haftadayım şuan çantamın yarısı hazır 2 hafta sonra annem yanıma gelecek oda bi kaç bişey getircek ondan sonra çantam hazır olcak 😊
sudamlasi Birsenvergili arıyorum bugün bi kaç İnternet sitesine baktım içime sinen bulamadım🤦🏻tek eksiğim şuan lohusa takımlarım
Minnakkkk Deniz2961 bende bu gıdısle öyle olucam galıba 33.haftamdayım daha pıjama sabahlık hıcbısey almadım 🙈🙈 bebegın kıyafetlerı hazır degıl bez bıle almadım 🙈🙈
Deniz2961 Minnakkkk ammmaaann kız onlar saglıkla gelsin bir musluman sen dogum da iken ilgilenir onlarla smdı adım bası herseyi buluyrsn😂😂🙈🙈
Minnakkkk Deniz2961 bende öyle düşünüyordum cıplak kalcaz degılız ya 😀😀😀 aslında ben cok pırpırıklı bırıyım aöa eşim çok rahat o yüzden hep bunlar odamız bıle yok dıyor doğsa kuru tahtada yatıracak degılım ya dıyor 😀😀😀 offff nasıl bıtecek bu işler 😀😀