sudamlasi Birsenvergili 30.haftamda hazırlıcam inşallah yani bu hafta şuan terlik havlu vs alışverişimi yapıyorum😊
Hdamla Birsenvergili bende 28deyim şu an 1-2 haftaya hazırlayıp kenara koymayı düşünüyorum en azından bebeğimin eşyalarını çünkü ben yine idare edebilirim de onun temiz ütülü kıyafetlere ihtiyacı var 😇
Birsenvergili sudamlasi Bende birkaç birşey kıyafet ve bebişe isimli hastane çıkışı battaniye yaptırdım ☺️☺️🙆🏻♀️
Birsenvergili sudamlasi Öbür ay başlıcam Allah’ın izniyle öbür eşyalara sen lohusa sabahlık falan aldın mı
sudamlasi Birsenvergili arıyorum bugün bi kaç İnternet sitesine baktım içime sinen bulamadım🤦🏻tek eksiğim şuan lohusa takımlarım
Birsenvergili Deniz2961 yavru n’aptın sen aniden Doğum başlasa dımdızlak kaldın ortada kıyamam Doğum yaptın mı
cennetkokusu Deniz2961 Ben de 37'de hazırladım. Gerçi her şey hazırdı, çantaya konmamıştı. Sadece ufak tefek birkaç şey eksikti. Belki onun rahatlığı vardı. Ben de 38+3 😂 Ne gelen var ne giden şuan. 😊
Minnakkkk Deniz2961 bende bu gıdısle öyle olucam galıba 33.haftamdayım daha pıjama sabahlık hıcbısey almadım 🙈🙈 bebegın kıyafetlerı hazır degıl bez bıle almadım 🙈🙈
bollysena Birsenvergili valla bende 30 dan sonra yavas yavas basladim 35+3 şuan tüm eksiklerimi kapattim bebegimin cantasi hazir bile benimkiler cantaya konacak ne olur ne olmaz kenarda hazir durmasi cok iyi
Birsenvergili bollysena O değil de ben bazen geç mi kaldım diyorum çünkü riskli gebelik çok var ama Allah’tan doktorlar söylüyorlar bi anda düşünsene suyun geldiğini ve çanta eşya hiç birşey Yok çok kötü 😳😳
Minnosuveannisi Birsenvergili ben 29 da herşeyimizi tamamladım şuan 31 haftalığım kıyafetlerini yıkadım ütülüyorum şimdi 🙈🙏🏼
BernaDolan Birsenvergili Canım bende 33. Haftamda falan hazırlamaya başlamayı düşünüyorum çantayı kıyafetleri yıkandı ütülendi herşey tamam çok şükür sadede çantamız kaldı geriye ☺️🙏