htcuzyrr11 bu kadar takılma bence 5 günden birşey olmaz neticede bebek 5 günde 400 gr alır en az akışına bırak hiç strese girme hayırlısı hangi günse o gün olsun
Sezaryen günü
htcuzyrr11 5 gün içinde bile 200-300 Gr alsa kar öyle kilo bakımından düşünmemek lazim ciğer gelişimi var diğer gelişimleri 1 saat bile fazla kalsa onun için kar doktorunuz sizi daha iyi biliyor tabi
htcuzyrr11 benim de normal doğum 14 temmuzdu 7 temmuza aldık sezaryeni. Ne kadar dursa içeride o kadar güzel gelişir. Ki bizim paşanın kilosu 38+4de 4040 çıktı. Kilo her şey demek değil ciğerleri de gelişiyor
htcuzyrr11 olabilir bak 😀😀😀
htcuzyrr11 benim de kızım da aynı kilodaydi ilerledikçe almadı nedense suyum azaldı sezeryqn olmuştum
htcuzyrr11 kilosu iyi canım ama ultrasonla doğum arasında 300 gram fark ediyor bence ondan demiştir bebeğim 3 kiloydu 2700 doğdu çevremdeki doğum yapmış herkes söyledi bunu
Misilefe haklısın kuzum koca dokuz ay durdum işte heyecan ya illa beş güne taktım 🙈🙈
hunilimom ilk oğlum 34 hafta 2750gr 49 cm doğmuştu inanın şimdi yazdıklarınızı okuyunca bi an o anıma gittim.cok haklısınız doktorum onuda hesaba katmış olmalı 1 hafta kuvezde kaldı oğlum emme refleksi yoktu ciğerlerinde sıkıntı vardı Rabbim bize bağışladı ama çok zorlandı oğlum sarilik falan oldu
htcuzyrr11 sağsalim kavuş inşallah kuşum
tarcinnnn tabikide canım hiç kilo takıntım yok her anne gibi ne çok kilolu nede çok zayıf olmasından yana değilim sağlığı iyi olsun dünyaya geldiğinde canı yanmasın bebeğimin üzülmesin başka bisey istemem
Misilefe Aminn canim hepimiz inşallah 🤲🥰
Busraseyma galiba doktor birazda ondan tedirgin o zaman çünkü 2700 dedi bana 300 gr az olma ihtimalinide dusunduyse 2400 falan da ayına göre evet zayıf oluyor