Aslında zayıf değil 2500 sınır kabul ediliyor zaten ama neden öyle dedi anlamadım 🤷🏻♀️ Herkes 3 ve üzeri mi doğuruyor sanki zayıflıktan ziyade sağlığı önemli bir de..ama 5 günde ne kadar yol katedilir bilemem
Sezaryen günü
htcuzyrr11 5 günde ne kadar alır bilemedim. 35 haftalıkken 2840 gramdı bebeğim 37de doğum yaptım 3490 gram doğdu 650 gram almış. Tabi ne kadar durursa ilçede o kadar iyi
kuzeymomsss sezeryan doğum mu yaptın canım
Bet7408 evet canım
kuzeymomsss çok korkuyorum ya çok acılı mı 7 günüm kaldı biraz anlatır mısın kaç güne ayakta rahat yürürüm
htcuzyrr11 yani o arada 3 mu olsun dedi enazından acaba doguncada azcık veriyor ya bebişler muz kasar felan ye sut iç bari 5 günde ne alırsa artık 😊😊
- Düzenlendi
Bet7408 ben 3. Günü hastaneye falan gitmiştim, 10. Günü bebeğim yoğun bakıma girmişti sürekli hastaneye gidip geliyordum ve hastane başka şehirdeydi. Doğumdan sonra normal olarak tabiki ağrılar oluyor olmuyor diyen yalan söyler sonuçta kesi ama inanın 1 haftada acısı neredeyse yok denecek kadar az oluyor
kuzeymomsss inşallah dediğiniz gibi olur teşekkürler ölüp bitecek kadar bi ağrı mı peki
Bet7408 benim ilk 3 gün çok ağrım oldu ağladığımı biliyorum ama bu kişiden kişiye değişir. Ama benim ağlama sebebim bir yanda dikişlerim patlarsa diye çünkü çok geziyordum
Mysaa doktor bence bayram tatili yapıcam diyemedi bana uzattı da uzattı bu iki.hafta iki yıl gibi gelir artık.bana 😁😁
Eslem_1 bana bu defa doktorum hiç samimi gelmedi inan son ayım olmasa değiştirme şansım.olsa hemen degistiricem o derece sinir oldum sanki beş günde bes kilo olacak bebek şuna ben bayram tatili yapıcam artı iki.gun tatilimi uzaticam demiyoda çünkü daha öncede öyle yapmıştı 🤦🏻♀️😁
kuzeymomsss bi yandan içim öyle diyor zaten hadi diyorum çektiğim ağrılar acılar bebeğime değer ne kadar durursa o kadar sağlıklı onun için diyorum diğer yandan kardeşlerim herkes işlerini bana göre ayarlanmıştı doğumda yanımda olabilmek için bunu doktoruma da söyledim ta Ankaradayım çıkıp gelecekler dedim ama iste
htcuzyrr11 Tabiki az canım 400 gr zaten Suyuydu Eşiyiydi derken 2200 2300 kilo olmuş oluyo bebeğin Ben süt fındık badem ve muzun Cok Faydasını Gördüm Alabilirsen Bim de 22 tl badem fındık Ben ordan aliyorum hep her akşam Önce Süt iciyorum cerezimi muzumu yiyip oyle yatıyorum sende denemelisin bence
ELiff46 aslında haklı onlarida hesap.ettim ama bende de hata var yaklaşık iki haftadır hiç bir şekilde düzenli beslenmiyordum inanır mısın sabah kahvaltısı ile sadece su ile durmustum on beş gün 🥺🥺bi aile sıkıntımız yüzünden salmistim kendimi
htcuzyrr11 bu kadar takılma bence 5 günden birşey olmaz neticede bebek 5 günde 400 gr alır en az akışına bırak hiç strese girme hayırlısı hangi günse o gün olsun
htcuzyrr11 5 gün içinde bile 200-300 Gr alsa kar öyle kilo bakımından düşünmemek lazim ciğer gelişimi var diğer gelişimleri 1 saat bile fazla kalsa onun için kar doktorunuz sizi daha iyi biliyor tabi
htcuzyrr11 benim de normal doğum 14 temmuzdu 7 temmuza aldık sezaryeni. Ne kadar dursa içeride o kadar güzel gelişir. Ki bizim paşanın kilosu 38+4de 4040 çıktı. Kilo her şey demek değil ciğerleri de gelişiyor
htcuzyrr11 olabilir bak 😀😀😀
htcuzyrr11 benim de kızım da aynı kilodaydi ilerledikçe almadı nedense suyum azaldı sezeryqn olmuştum
htcuzyrr11 kilosu iyi canım ama ultrasonla doğum arasında 300 gram fark ediyor bence ondan demiştir bebeğim 3 kiloydu 2700 doğdu çevremdeki doğum yapmış herkes söyledi bunu