Derin2022 bılmıyoruz canım ayrıntılı ultrasonda ustten kontrolde kısalma var sanırım asagıdan bakılması lazım denildi bir cmt günüydu 1.8 dedi oradakı doktor baya az olculdu karından tabii
sonra ben de kendı doktoruma hemen gozuktum alttan vajınal usg ıle bakıldığında 43 olctu bız de oh sukur sıkıntı yoktur dedık neyse ıkı haftada bır her carsamba 17. Haftamdan berii sag bobrek buyumesı oldu hamılelıgımde ondan o carsamba da radyolog mesaneme de bakarken bobrek usgde bir anda senın rahım agzı baya kısalmıs doktoruna gozuk dedı
Aynı gun gıttık kendı doktorumuza 7 dusmustu 36 mm dusmustu doktor 2 gun sonra yıne gel dedı cuma gıttık bu seferde 27 olctu durum boyle olunca hemen gazi hastanesınde pesser takıldı serklaj 18. Haftadan sonra yapılması rısklıydı cunku durum bu umarım uzun oldu ama sana yardımı dokunur ondan sık kontrol onceden onlem almak cok onemlı benım bir tane de dusugum var 7 haftalıkken ılk bebegım ondan rahım agzı sıkıntlıydı zaten çunku mecburı kurtajdan 2.5 ay sonra hamıle kalmıstım