07.07.2022 Perşembe gününe sezeryan günü aldım miniğimle kavuşacağız Allah izin verirse 🙏🏻❣️Sezeryan olanlar bize neler önerirsiniz acaba bilmediğim varsa öğreneyim 🤗
Sezeryan için gün aldım ❣️
poncikk19 bende burda bekliyim ☺️
Sezeryan sonradan zor oluyor mu
Smnr_ensar Perşembe günü 38+3 olacağız, ilerlemiş bel fıtığım olduğu için normal doğumu riskli buldular.
Pyrz_07 amin inşallah sizde sağ salim kucağınıza alın inşallah 🥰💐
poncikk19 geçmiş olsun mr mı çektirdiniz yeni yakında herhangi bir sorun olmuyor değil mi bebeğe
- Düzenlendi
ecee99 bize doktor kendisi 22 sine vereyim mi güzel bi tarih dedi eşim iznini düşündüğü için 25 i olsun dedik ama sonradan pişman olduk boşluğu varsa 22 si olsun dicez bizimde 38+1 olcak 22 sinde olursa doktorum gelişimi iyi sıkıntı olmaz dedi bana risk var mı diye sormuştun 22 si olursa olmaz dedi
Melikemercimek yok mr çekilmiyor hamileyken eski mr sonucum açılmadı ama bel fıtığı ıkınmada daha da ilerliyor ki bende ilerlemiş olduğu için hiç göze almak istemedim o tehlikeyi
ecee99 evet 38+3 daha iyi dedi bize de bebek için🤗
Pyrz_07 hadi bakalım hayırlısıyla gelsin minikler 🤗
poncikk19 ay canım en iyisini yapmışsın benimde fıtık var normal doğum sonrasında ıkınmadan dolayı bel de daha çok hasar kalır bizde gün aldık 22 temmuz🥰
poncikk19 Hayırlısı olsun canım sağlıkla kavuş ❤️ Tam da doğum günümde doğuruyorsun😄
Tatlissannee12 normal doğum en sağlıklı olanı tabii ki ama malum bu durumda hayata yeni bir birey getirecekken riske atmamak en iyisiydi🤗😍
pusatmom35 Yaa 😄 İnşallah sağ olun❣️
Mirach Ben beyin cerrahi ve fizik tedavi uzmanı ile görüştüm sizde görüşün isterseniz çünkü böyle şeylerde risk olabiliyor en iyisini doktor söyleyecektir 😊