07.07.2022 Perşembe gününe sezeryan günü aldım miniğimle kavuşacağız Allah izin verirse 🙏🏻❣️Sezeryan olanlar bize neler önerirsiniz acaba bilmediğim varsa öğreneyim 🤗

poncikk19 benim de kesin olmamakla birlikte 20 veya 21 temmuz. Ben de bekleyeyim🌸

poncikk19 sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bizde 25 ine almıştık ama cuma günü doktoruma rica edicem 22.07.2022 tarihine gün isticem

Pyrz_07 amin inşallah sizde sağ salim kucağınıza alın inşallah 🥰💐

Pyrz_07 yaa bize de 25ine gün verdi doktorumuz ben 22 istemiştim ama 38+2 oluyor erken olur dedi o yüzden birkaç gün daha ileri verdi tarihi :)

ecee99 bize doktor kendisi 22 sine vereyim mi güzel bi tarih dedi eşim iznini düşündüğü için 25 i olsun dedik ama sonradan pişman olduk boşluğu varsa 22 si olsun dicez bizimde 38+1 olcak 22 sinde olursa doktorum gelişimi iyi sıkıntı olmaz dedi bana risk var mı diye sormuştun 22 si olursa olmaz dedi

poncikk19 ay canım en iyisini yapmışsın benimde fıtık var normal doğum sonrasında ıkınmadan dolayı bel de daha çok hasar kalır bizde gün aldık 22 temmuz🥰

poncikk19 sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bişey soracaktım, benimde omuriliğimde kayma var. Acaba normal doğum için engel mi?

Mirach Ben beyin cerrahi ve fizik tedavi uzmanı ile görüştüm sizde görüşün isterseniz çünkü böyle şeylerde risk olabiliyor en iyisini doktor söyleyecektir 😊