rahimed Bernnnaaaa bende bekliyorum Rabbimden hayırlısı inşallah bütuün sonuçlarım temiz çıkar ve birdaha yaşatmaz bu durumu
rahimed minismom bayram sonrası kontrole gidicem zaten doktorumla görüşürüm o beni yönlendirir sanırım bütün testleri yaptırmak istiyorum ilk bebegimdi çok üzüldüm ama önümüze bakmamız lazım Allah böyle nasip etti demekki birdaha yaşatmasın 😳🌸
minismom rahimed tabi canım uzulmemek elde degil biz smdi ne desek bos ama fazla takmamaya calıs kendini fazla yıpratma cennette sefaatcin olucak oda senin insallah sonraki gebeligin saglıklı olur 🤗
rahimed minismom Kendimi teselli etmeye toparlamaya çalısıyorum ve moral olarak yüksek tutmak lazım inşallah kuzum dediğin gibi sağlıklı bir gebeligim olur anne olmayı çok istiyorum 💜💜
tupbebekannesi123 rahimed benimki de 7 haftalıktı 8. Haftada kontrole gittiğimde öğrendim 7. Haftada kalbi durmuş dedi sonrasında eşimle bana genetik test yapıldı temiz çıktı evet şu an 2. Tüp bebeğe hamileyim 29. Hafta oldu
rahimed tupbebekannesi123 ilk hamileligindemi tüp bebekle olmuştu ? Rabbim sagsaglim sağlıkla kucağına almayi nasıp etsin inşallah darısı bizlere olsun 🌼
minismom rahimed bol bol dua edicem senin icin canım insallah en kısa zamanda saglıklı bi sekilde hamile kalırsın Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın
pusatmom35 rahimed Çok geçmiş olsun canım rabbim birdaha yaşatmasın kısa zamanda da tekrar hamile kalmayı nasip etsin
rahimed minismom Allah razı olsun canım benim amin Rabbim sağlıklı bir şekilde gebe kalmayi nasıl etsin isteyen herkese annelik kutsal bir görev ve cok güzel bir duygudur eminim ki bide yaşarız o duyguyu 💕💕
Sehersudi rahimed çok kişinin basına geliyor. Em azından ufakmış öyle düşün bide. Büyüse daha zor hem doğum halinde doğurup alıyorlar hemde büyük bşr bebek artık alışmış oluyorsun cinsiyeti olacaktı. Sen gene iyisin Allah tekrar yaşatmaz inşallah.