1Ada1 Talihimyokbahtimkara ilk başlarda eşim yapıyordu ama sonra ben yapmaya başladım alıştım da. Genelde aynı saatte yapmaya çalışıyorum eşim her zaman o saatte yanımda olmayabiliyor yada ne bileyim insan bi yere gider yapacak kimse olmaz diye kendim alışayım dedim
Talihimyokbahtimkara Kızlar hiçte canı tatlı biri değilim ama daha önce hiç bile isteye kendime iğne sokmamıştım haha bir kez yapsam alışırım muhtemelen bir haftaya yapar alışırım muhtemelen ( inşallah) 🌸
Zeynepppdyg Talihimyokbahtimkara göbek bölgesi daha rahat oluyor ve yavaş yavş ilacı vrrip yavaş yavş çekerseniz morarmaa vs daha az olur yada olmaz
AngeL- Talihimyokbahtimkara ben göbekten vuruyorum daha önce gonal f çatlatma iğnesi vurduğumdan bunda pek zorlanmadım. Oksapar kullanıcaksan ilk zamanlar yakıyo ama sonradan vücut alışıyo. Benim tek sıkıntım morarması onun haricinde her gün devam🥲
Talihimyokbahtimkara AngeL- Benim bugün üçüncü olacak ama bir morarma olmadı sonradan mı morarıyor ki
AngeL- Talihimyokbahtimkara kuzum benim 1-2 saat içinde morarıyo bazen ciddi anlamda çok morarık oluyo 1 hafta 10 güne geçiyo bazende ufak morarıyo 5-6 güne geçiyo anlamadım çok hassas heralde göbüşümm😅
Talihimyokbahtimkara AngeL- 🤣galiba öyle ben kolumdan yapıyorum hemşirenin yaptığı morarmıştı ilk gün kocamın yaptığı maşalah ne morardı ne kızardı🤣
AngeL- Talihimyokbahtimkara kolumdan kendim vuramam heralde öyle gibi geliyo göbüş büyüyene kadar aynı hattan devam 🫠
Annesininportakali53 Talihimyokbahtimkara alışırsın bende ilkini sağlık ocağında yaptırdım yaptırmaz olaydım resmen kolum uyuştu hatta tedirgin olmuştum ben yaparsam daha çok acır diye eşim cesaret edemiyorum ben yaptım hep göbekten ve ne iğne girişi ne ilaci hissettim hiç yakmadı bile aylarca kendim vuruldum morarma dahi olmadı şimdi 1 aydir göbeğim büyüdüğü için ve eşim göbeğimin büyüdüğünü görünce kıyamıyor ordan vurmaya sertlesti cesaret geldi ona koldan vuruyor bana onuda hissetmiyorum bile 🥰 heralde vücut alışıyor iğneye
Talihimyokbahtimkara Annesininportakali53 İnşallah aşılır ya benimkide iğneyi hissetmiyorum hiç ama ilacın girişi çok fena tetanoz gibi kalıyor öyle kolum bir süre