Archenemy_56 Vicibici Ya şuan daha ikna oldum 😊bazı yorumlarda mop özelliği iz yapıyor falan demişler ona takıldım hiç sevmem öyle evde bi çocuk var 6 aylık da hamileyim çalışıyorum silme özelliğini de özellikle bu süreçte kullanırım diye düzgün olsun istiyorum
Vicibici Archenemy_56 yerler parkeyse hiç iz yapmıyor ama benim mutfak antre falan parlak granit taş bazı yerlerde iz yapiyor onun da çözümünü buldum. İlk oralara robotu yolluyorum paspas çok ıslanmadan ve en düşük ayarda moplama yaptırıyorum iz olmuyor 😂
tarcinnnn Archenemy_56 evet durdurup kucağıma alıp götürüyorum standına sonra tekrar başlatıyorum 😂 mop özelliğini hiç kullanmadım ama aynı bezle tüm evi temizlemesi bana pek cazip gelmedi 🫢
Archenemy_56 tarcinnnn her oda sonrası çıkarır yıkarım ya da yedek bez imkanı yok mu acaba 😀şu hamilelik sürecimi kurtarsın da sonra silmesine çok gerek yok ama şuan gerçekten çok zorlanıyorum bebek doğduğunda da ilk aylar lazım olur gibi
Archenemy_56 Vicibici Benim de öyle mutfak antre parlak taş 😊 dediğiniz mantıklı alınca öyle yapayım ben de en çok da oralar kirleniyor çok tşkkr ederim şuan roborock daha cazip geldi sabah beridir araştırıyorum
tarcinnnn Archenemy_56 eşinizin eline tutuşturun viledayı 😎 vallahi eşim benden güzel yapıyor, daha titiz o 😂😂 dediğin gibi de yapbilirsiniz ama her odadan sonra kucağa al çıkart yenisini tak yorabilir
Archenemy_56 tarcinnnn hahah evet zaten vileda hep onda hamilelik başından beri çok zevkli diyordu ama robot süpürge aldığına göre pek de öyle gelmemiş sanırım 😂 tşkkr ederim önerileriniz için 😊
Dygsnkgl Xiaomi Mİ vacumm mop pro 2 kullanıyorum çok memnunum silme süpürme işlemlerini onunla yapıyorum aylardır elime vileda süpürge almadım😅
Archenemy_56 Dygsnkgl o kadar iyi mi ya genelde günlük temizlik için ideal diyorlar ben de öyle şartladım kendimi 😁
Deletedmom52620 Archenemy_56 çok güzel mop özelliği de var haritalandırma vs halı tanıma özellikli ben kullanıyorum şimdilik kenara kaldırdım ev taşıyoruz diye ben xiaomi ürünlerini beğeniyorum ev aldığımızda prizlerini de düşünüyorum 😂😂 kahvemizi bile getiriyor 😂😂
Dygsnkgl Archenemy_56 ya ben cok begendim cok tereddüt etmiştim hergün öbek öbek halıların tüyü tozunu alıyo e siliyoda daha nolsun bebekli ve hamileler için cok iyi bence
Uzay1907 İnstagram da incelikliblog diye bir hesap var orada çok güzel araştırmalar yapmış robot süpürgelerle ilgili incelemenizi tavsiye ediyorum(3 yıldır xiaomi mi vacoom mop kullanıyorum silme özelliği de var çok memnunum ben aldığımda 1400 liraydı🤦🏼♀️)
Archenemy_56 Uzay1907 hemen bakayım tşkkr ederim çok uyguna almışsınız ne güzel şuan herşey uçuk fiyat
Sekerportakalii Archenemy_56 xiaomi roborock ve viaomi bu 3 marka öneriliyor eğer maddi olarak sizi zorlamayacaksa roborock un hem paspas hem mop özelliğinin beraber kullanıldığı bi model var ona bakın o da güzel ☺️
zeceana Archenemy_56 ben kullanıyorum memnunum ama ter silmesi biraz sıkıntılı leke bırakması dışında benim elim ayağım canım cekim gücü olsun herseye çok iyi
Ocean-blue Archenemy_56 roborock s6 ve s7 baya tavsiye ediliyor. Bende çok araştırdım viomi v5 de tavsiye edilenler arasındaydı daha uygun diye onu aldım. Şimdiye kadar çok memnunum.