Deletedmom52620 Kızlar güzel önerebileceğiniz kahve makinası var mı ? Uygun fiyatlı iki kişiyiz zaten 🥰
funnymummy Deletedmom52620 uygun fiyatlı sinbonun cezveli modeli var o çok güzel köpük de oluyor tadı da iyi sütle de yapılıyor harici Arçelik’in telve de çok güzel başka da fikrim yok 🤷♀️Çekilebilirim 😂
Nehir-Poyraz Deletedmom52620 ben Abdullah efendi var onunkini kullanıyorum közde seçeneğide var memnunum bime gelmişti o zaman almıştım 2senedir kullanıyorum
Kubr_a Deletedmom52620 bendeki karaca hatır hüp markası sütlü kahve- sütlü çikolatalı kahve - sütlü türk kahvesi ve közde türk kahvesi özelliği var memnunum bi bakın isterseniz🤗
Deletedmom52620 funnymummy hahah kız öldür demedim sinbo vardı bende köpüğünü seviyorum onun güzel oluyor ama çabuk bozuluyor ya Arçelik’te düşünüyorum o soyulma kullanıma bağlı oluyor diye 😂😂
funnymummy Deletedmom52620 He uzun ömürlü Arçelik’le karacanınkini öneririm 🙈fakir bozuluyor çok kullanımda okkanında o ortasında mikser gibi bişeyi varya onu sevmiyorum ben 😂bende Arçelik var onu da çok seviyorum gayet iyi
Deletedmom52620 Dilekkcan benimde çaycımla tost makinam Karaca pembe rengi pembe bulamadım Karaca’nın 😂 yoksa o zamanlar alırdım
Mysaa Deletedmom52620 sütlü olanları çok önermediler cevremde ben Karaca hüp modeli almıstım 1 sene oldu 375 e şimdi fırlamış gitmiş ama memnunum yakmıyor pişirmesi köpüğü çok güzel . Elektronik biraz şans işi ama o da ayrı 😀
Deletedmom52620 Mysaa evet canım bende Karaca’nın tostu ve çaycısından çok memnunum güzel marka bende ona bakıyordum biraz önce teşekkür ederim 🥰
Deletedmom52620 funnymummy bakacağım onu bakalım nasıl karşılaştırayım da bende çaycılığı kahve yanı var Karaca’nın öyle ama güzel değil anneme göndereceğim kahvesini pek beğenmiyorum ben 🥰
Deletedmom52620 Nehir-Poyraz baktım trendyolda sipariş vermeyi düşünüyorum ya Karaca ya da Abdullah efendi sizin önerdiğinize çok teşekkürler 🥰