tarcinnnn Ozse54 çok güzel de ilgilendiler sadece biraz yoğunlar ama söylüyorlar zaten şu tarihte gelecek uygun mudur diye :)
Sumiire Emosoguz benim kendi çiçeklerim var dı kasnak ve isim yazdırdım sadece 
Deletedmom52620 Sumiire bu ismin durmasını sağlayan şey nasıl birşey ben anlamadım şimdi bende sizin kapı süsünü görünce kendim yapmaya karar verdim
Ozse54 Kızlar keşfetime düşe düşe çok güzel makrome kapı süsü yapan bir sayfa buldum. Çokda uygun 150-180 TL 🥳🥳 Sayfa adı ; happy.makrome
Emosoguz Mrvkyr melek girmezin bir çok mağazasımda var canım zaten mağazalar karşı karşıya hepsi bir sokakta
Senazeynep34 Bende kapbirhediye adlı sayfadan yaptırdım. 50 tl ye istediğim gibi değişiklik vs yaptılar 😊 Trendyolda ve Instagram’da varlar. Ben insatagram üzerinden iletişime geçtim, net sitesinden sipariş verdim
Livan Nesli8998 https://imgyukle.com/i/VmSqnS burdan yaptırıyorum yaşadığım yerde dükkanı var ışıklı olanı 200 ışıksız olanı 175 tl idi ben ışıksız tercih ettim
Sumiire Deletedmom52620 hayal tül var kasnaga gerdim silikonlada kenarlarını yapıştırdım isimlerinde silikonla tüle yapıştırdım isterseniz yakından çeker atarım kendiniz yapın hem güzel bir anı olarak kalıyo hemde daha hesaplı
Deletedmom52620 Sumiire çok sevinirim bende kendim yapayım bari ya bakıyorum heryere de kafam karıştı belki el emeğim olursa daha çok hoşuma gider yaptığım