Devaaaa Kızlar selamm.. Bende gebelik şekeri cikmisti 2.5 ay önce diyetle devam ediyoruz. 2 hafta da bir açlık tokluk şeker kanı veriyorum. Şekeri çıkıp açlık tokluk şeker kani çıkanların sonuçlar nasıl çıkıyor acaba??
benimmdunyamm Devaaaa ben evde kendim kontro ediyorum ölçüm cihazı var sağlık ocağında rutin kontrol de iyi cikiyor
bahar-1903 Devaaaa Bende de 1,5 ay önce şeker çıktı şimdi diyet yapıyorum evde düzenli olarak açlık tokluk şekerini ölçüyorum geçen haftada kan verdim değerlerin simdi çok daha iyi dedi diyet ise yapamis ,bu şekilde devam edersen çok iyi olur senin için dedi
Devaaaa bahar-1903 benimmdunyamm Peki diyete sürekli uyuyor musunuz yoksa kaçamak falan yapabiliyor musunuz
bahar-1903 Devaaaa Çok çok nadir kaçamak yaptığım , oda cok az bi parça kadar yiyorum kendimi tatmin etmek icin
benimmdunyamm Devaaaa tatlı olarak hiç birşey yemiyorum hiç kaçamak yapmadım sadece işte bazen bazı yemekler oluyor onlardan biraz yiyorum abartmadan o kadar tatlı hiç yemiyorum
Devaaaa bahar-1903 anladım şimdi bayram geliyor acaba diyorum birkaç parça tatlı yesem bisey olur mu 😀
bahar-1903 Devaaaa Yemesen daha mı iyi 😂 valla artık canım çok tatlı istemiyor eve bile aldırmıyorum hiç birsey , onun yerine meyve ye doğum a kadara idare et😊 kac haftalık oldunuz
bahar-1903 Devaaaa İyi senin çok kalmamis Doğum a 😂 daha ben 31 😂 Bende şekerden önce öyle böyle değildi acayip tatlı yerdim simdi kendimi zor tutuyorum, o yüzden eve de almıyorum
benimmdunyamm Devaaaa çavdar ekmeği yiyorum tam buğday ekmeği sekerimi yükseltiyor kepekli de demiri düşürüyor dedi diyetisyen çavdar ekmeği yiyorum
bahar-1903 benimmdunyamm Bende tam buğday ekmeği yiyorum yiyince biraz yükseliyor bunu diyetisyen e de söyledim ekmekten bisey olmaz yükseltmez dedi ama yükseliyor biliyorm😔 bende mi çavdar ekmeği yesem🤔 evet Kepek ekmeği kansızlık yapar çok tüketme demisti
bahar-1903 Elisarli Çok düşük açlık şekerin, 70 altına düşmemesi lazim dedi doktorum , aç mı kalıyorsun çok bisey yemiyorsn herhalde
Elisarli bahar-1903 yok yiyorum aslında sürekli günde 2 ana öğün kahvaltı ve akşam yemeği şeklinde 3 ara öğün yapıyorum birde onun dışında