Kbramhmt Mutluanne0 ahhh keske canim yaaa esimde ozelde kan verip gelelim dedi 70 tl di ama korkuyorum gitmyee negatif cikar die 10 tane test almis al hergun yap diye 😂😂😂
Papatya1997 Bfduam vallahı canım bılmıyorum aslında ne kadar çok ıstesekte pek duzenlı ılıskının olduğu soylenemezdı ben bır kaç ay böyle gecıkmelı reglı olmustum O yüzden günün gectıgı günleri fazla umursamamıstım
Limonzeytin Mutluanne0 kan ver testlerle uğraşma şüphen varsa. İdrara geç yansır çnkü kana önce yansır👍
Kbramhmt Mutluanne0 canim e nabiz da tahlillerim e tikla orda beta hcg yazar ordaki degerden anlasilir
Mutluanne0 Larakaya Hayırlı olsun canım rabbim sana kısmet etmiş şükür 🙏🏻 darısı biz bekleyenlerin başına ❤️
Mutluanne0 Yarım saate kadar gider alırım sonuçları. Ayy çok heyecanlıyım gerçekten rabbim boş cevirmesin benide annelik duygusundan mahrum etmesin inşallah pozitif sonuçlar alırım🙏🏻❤️
Mutluanne0 Gittim kızlar sağlık ocağı kapalıydı. Aşırı sinirim bozuldu madem kapalı olcak ne diye yarın gel dersin insanlara Gıcık yaa 😤😤
Kbramhmt Mutluanne0 ahh canim yaaa saglik ocaginin tahlilleri gec dusuyor kuzenimde cok beklemisti ögleden sonra bakman lazim
Iremalya2 Mutluanne0 kan testi yap canım benimde gecikmişti idrar tesri yaptım negatif kan testinde öğrendim 5haftalık olduğumu
Mutluanne0 Iremalya2 Canım dün kan verdim bugün sonuçlar çıkması lazımdı sağlık ocağı kapalıydı ve e nabiza düşmemiş dha
Iremalya2 Mutluanne0 güzel haberi bir an önce alırsın inşallah çok güzel bir duygu hala ağzım kulaklarımda rabbim sağlıkla kucağına kucağıma almaya nasip etsin bebişleri