Larakaya Eliferimm benimde asla ama asla göstermiyor doktor sana kızmış bebiş dedi 🥵 çok nazlı bu kızlar çok 🤪
kadrfdan Larakaya sağ kalçamda ağrı oluyor 1 saat iş yapsam sonrasinda yürüyemiyorum resmen kemiğim batıyor sanki Bol uzanmalı bol yemeli geçiyor genelde😁😅 sizde durum ne
Larakaya Nurnur000 teşekkür ederim inş sizde sagsalim kucağıniza alırsınız kolay bir hamileliginiz olur. 🙏🙈
Larakaya Eliferimm hiç bilmiyorum ama çok Tembel bir bebek günde bı defa falan tekmek atıyor sizinde öylemi prenses tembelmi
Eliferimm Larakaya benimki gün içerisinde hareket ediyor sürekli olmasada hissediyorum ama bazı bebekler dediğiniz gibi olabiliyormuş arkadaşımınkide aynı sizin bebeğiniz gibi
Larakaya EsraveMasal2020 evet yemek asla yiyemiyorum yiyebildigim tek şey domates salatalık ekmek bide salça ekmek 🤪🥵
Larakaya kadrfdan ben yemek yemiyorum sadece salatalık domates ve salça ekmek istediğim kadar yemek yemeyi çok özledim 😭
kadrfdan Larakaya doğumdan sonra da emzirme süreci engel oluyor bunlara bende özledim yüz üstü yatmayı yaaa
Fatoscecen derinnguney benm erken doğum riski var o yüzden ne olacak nasıl olacak hiç bilmiyorum beklemedeyiz 😏
derinnguney Fatoscecen Yaa Allah sağ Salim kucağınıza Almayı nasip etsin hasret bitiyor sizin demekki 🤗🤗 tam 2 hafta önce 1 kilo demişti doktor. Sizin ne kadar oldu