Lylaars Kizlar ya bu et ben leri o kadar çok çoğalıyor ki ne yapacağım bilmiyorum 😑aynı durumu yaşayan var mi
EsraveMasal2020 Lylaars benimde bugün koltuk altıma baktım orda çıkmış ya neden çıktı ki acaba ve geçer mi kendiliğinden
Aslikcbs Lylaars Evet benim de koltuk altımda ve ensemde çıktılar. Hamilelik döneminde oldu. Normalde hiç et beni olmazdı bende. Gebelikten sonra cildiyeye gideceğim.
mhmmddgc Lylaars benim ilk gebeliğimdede vardı lohusayken terli saçlarımı sürdü annem tek koltuk altında 1 tane kaldı geçiyor kısacası
prensesim_66 Lylaars bende de çıktı bir sürü ama ben kopariyorum hemen daha küçükken zararlı mı bilmiyorum elim durmuyo
Cansu1- Lylaars kızlar bende de et beni çıkıyor bir sürü. Hatta eşime gösterdim çıkanları dedim bunlar neden sürekli çıkıp çoğalıyor çok ilginç doktora mı sorsak napsak zaten vücudum karardı sivilcelendi şimdi bi de et beni çıkıp çoğalıyor
minikmucizemmmmmmm Kızlar et beni koparmak çok yanlış daha kötü hastalıklara davetiye açabilirsiniz. Doğumdan sonrasını beklemeden en yakın cildiyeye gitmenizi tavsiye ederim