Babysharkk Ewoss canın çekiyorsa ye ne olacak ki bir paket cips yedin diye bebeğinin sağlığını tehlikeye atman gibi bir durum olmaz. Abartılmadan tüketildiği sürece doktorlar yasaklamıyor ki, alışkanlık haline getirmezsin
linsmea nurhanim07 bence sağlıklı beslenin takviyelerini kullanın yeterli. Çünkü sizin ve bebeğin yapısına göre bu çok değişken. Kimi anne yer yer kilo alır, bebek zayıf doğar. Sonra siz aldığınız kiloyla kalırsınız. Ben hiç düzgün beslenen biri değilim, çokta az yerim. Ama kan ilaçlarımı takviyelerimi ihmal etmemeye çalışıyorum. Bir haftada 300 gram almış. Alacağı varsa alıyor yani.
Merve201119 nurhanim07 sağlıklı olan hersey bebege kilo aldırır canım ben oldum.olasi yesil.mercimek kaşar peyniri ve muz yiyen bir insan değildim ama çocuklarım hep sağlıklı ve normal kiloda dogdular
Canisi28 Ewoss patateslleri rendende varsa ince kesen kısım var incecik para para kes rendeyle hafif zeytinyağla fırına at …🙏🏻
Seymaaogretmenn12 Muallime_97 bizde ilk endişelendik ama kilo alsa bile haftasını yakalayamıyor 3-4 gün geriden geliyor o yüzden doktorum böyle kabul edeceğiz dedi . Artık bizde normal karşılıyoruz ☺️ 1 hafta çok ciddi bir gerilik değil hiç kilo almıyorsa yada yok denecek kadar az alıyorsa o zaman bir sıkıntı vardır bence
gamzenurbozdere nurhanim07 kaşar sütlaç muz doktorum demişti bi bayana bebek zayıf erken dogım olur bınlagı ye dedi
Obirgebe Ar-ba ilk kızımda hergün günde 2 kavun yiyordm 😂 onun yerine ben kilo aldm 22 kiloyla doguma girdim gerçi erken dogdu bebişim ama olsundu😅
Ruveyda_baskapan Ar-ba kavun karpuzu bana doktorum fazla yeme suyun artar şekerin yükselir iyi değil dedi
Ebru5553 Süt ceviz fındık peynir günlük birtane maden suyu ben oğlumda bunları tükettim 38 haftada 3500 kilo doğmuştu oğlum
Ar-ba De25 buradaki herkes 36, 37. hafta da başlıyor. Bende 37. haftamdayım normal doğum istiyorum. Ama bebeğe çok kilo aldırıyormuş o yüzden doktorum hurma, kavun, karpuz, kiraz yeme sakın dedi.
Ar-ba De25 bilmiyorum ki canım benim. Takdiri ilahi bazen ne yaparsak yapalım olmuyor. Dilerim mevlam gönlüne göre versin. Yavrun istediğin kilo da doğsun. Sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.