Patito__ [bilinmeyen] bndee bir kilo almistim 14 e kadar suan henuz doktora gitmedm ama insan cok ac hissediorm kendmi ve gazla yedigimi farkettm dikkt etmeye karr aldm ama bir ekmek cok hamur okdr yiyince yemek borum midem yanar hemen cok asiri kilo almak iyi degil cunku asil bundan sonra kilo alma donemlerimiz bn zaten topluyum oyuzdn dikkt ediorm siz Allahtan zayifmissiniz ama daha da dikkt edin gidisat tosunluk 😂
Melikeznar [bilinmeyen] bende 67 ile hamile kaldım şuan 84 kiloyum ilk aylar bende 1 tam ekmek yerdim dediğin gibi atıstırmalıklar hiç bi işe yaramazdı yemek yerdim 1 saat sonra tekrar acıkırdım şimdi 37 haftalığım pek değişen bişi olmadı aslında sğrekli aç hssediyorum kendimi daha bu sabah 4 tane poğaça yedim🤦🏼♀️
deletedmom6295 [bilinmeyen] diyetisyene gidip bu sorundan bahsederseniz sizi tok tutacak sağlıklı bir liste verecektir
Neseyakut ilkim19 yazın sıcaklar da bende meyve çok yedim soğuk soğuk. Cok iyi gidiyordu 21 haftalık hamileyim bende. Havalar serunlediginden beri eskisi kadar istediğim kalmadı. İnşallah sizde de öyle olur
Yagmurmert Bende 27 haftalık hamileyim daha 2 bucuk kilo aldım sadece. İnşallah herkes sağlıkla bebişini kucağına alır🙏🏻
Harunnisa [bilinmeyen] ekmegi fazla yeme 4.5 icin alinan kilo iyimi bilmedim ben 23 haftalik hamileyim daha verdigim 3 kiloyu yeni aldim 68 ile hamile kaldim suan 69 oldum fazla ekmek sana kilo yapar bebege birsey yapmaz dr sordunmu ne diyor
Harunnisa [bilinmeyen] bencede belki ilk basta ac kaldigini hissedersin ama zamanla alisirsin ekmeksiz yemeye