Tubacngl Zeynep00_ kesin benim daha nts ye çok var bu arada doktor çok iyi anaç diyolar öyle mi ilk defa gidicem bende çevrende de oraya giden var mı bağcılara gelin geldiğim için pek bilgim yok
Zeynep00_ Tubacngl var canım bende tavsiye üzerine gittim gayet memnunum salı günü kontrolüm var.☺️ Sen kaç haftalık oldun 🧿
Zeynep00_ Tubacngl ben Bayrampaşadn Bağcılar meydana geliyom metro asansörleri var orda otobüs durakları geçiyor şafak Hastanesi’ne hangisi gider diye sor söylüyorlar yada salı günü randevu alsan benim salı günü var randevum meydanda muhakak buluruz birbimizi birlikte görebiliriz canım ☺️
Omay0707 İçimde kalırdı bu postuna yazayım😂😂😂 Bu konu yaşadığım şehir muayene oldugum hastane oldugu için yorum yaptım tatlım 😂 ama profilimi inceleyip bakabilirsin nelere ne yazmışım Cahiliyet mood
2Bebek1Anne Omay0707 Saftirikliğinde bu kadarı valla ne diyeyim bide utanmadan gelmiş buraya atlamış içimde kaldı diyor 😂😂😂 bi insan bu kadarda küçülemez ya
2Bebek1Anne Omay0707 az önce sana her postda yorumda gördüğümü ve ne düşündüğümü söylemiştim ve bunu yalanlamıştın ya 😃 ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gördüm ayrıca özel sohbet alanı açılabiliyor kendini daha fazla küçük gösterme hadi yaşına verelim bunuda bidahakine abla tavsiyesi olsun ❤️
Zeynep00_ 19092021 250 giriş için nst 130 bir muayene sadece 380 TL Allah sonumuzu hayır etsin inşallah 🙏
2Bebek1Anne Omay0707 ayy yaşın kaç dicemde ben senin Noktana inanıp güvenmem malesef heleki az önceki postta savunmandan ötürü üzgünüm sormicam 🤭
Omay0707 2Bebek1Anne saçma sapan bir uygulamada yazılan bir yorumdan basit oldugumu anladın he 😂tebrikler abla 😂😂