Sakineee ya şöyle bişi duyuyorum hep binnur hanım cok agresif sinirli diyolar ama asla öyle değil yani evet gördüm bağırmasını çıldırmasını. 2 defa gördüm ama hemen ben girince güler yüzüne devam etti hatta ben bi ara kadının biriyle kavga ettim bekleme yerinde binnur hanım gelmeseydi kadını oracıkta dövücektim kahka atarak sakinleştirdi kadın beni resmen 🤭 bide şu yüzden yoğun gelmiş olabilir binnur hanım önce senle odaya girdinde sohbet eder sorular sorar biraz da kızımla ilgilenir hadi gel bebeğe bakalım der uzun uzun anlatarak göstererek yapar bunu sonra bidaha sohbet eder sorularına cevaplar verir uzun sürer yani o muayene o yüzden yoğun gelmiş olabilir figen hanımda öyle ilgili sakin bi doktor 🥰 dün randevu alıp geldim kızımın sesini duymuşlar 😃😃😃 eda geldi demişler randevu almıs bu sefer hemen alalım hasta çıkınca demişler mesela hemen hastaneye gitmemle girmem bir oldu 😃 kızım bekleme salonundaki çocuklara hadi koşalım diyip çocukları bastan çıkarıyor çocuk kalmayınca da ilerideki çocuk bölümündeki çocukları toplayıp geliyor 😃😃😃 eşkiya