BaharCihangir HalisEbruoban yani işlem aynı degil mi cünkü bi kez acıklık muayenesi yapılmıştı fakat catı muayenesi adı altında hiç yapılmadı 🤣
HalisEbruoban BaharCihangir catiyi normalde doktorlar normal dogum yapabilirmisin diye yapiyorlar catin darsa normal dogum yapamiyosun ama o arada acikligada bakiyorlar ama cati muayenesinin amaci normal doguma bir enge l olup olmadigina bakiyorlar
Seymahamza HalisEbruoban ben de anlamış değilim çok abes bir durum gibi bahsedenler olmuştu muayene bile öyleyse doğumu düşünemedim 🙂
Tubaraf Prenses_annesi aynı bnde oyle ama bnm cok acıdı ya doktor ne dedı beklıyor musunuz normal ıcın
Prenses_annesi Tubaraf canım valla benim hiç acımadı dr dedi ki beklicez çatın çok uygun normal doğum için bide benim bebişimin kafası 2 hafta önden gidiyordu çok şükür şuan düzelmiş herşey normal dedi
Papatyali Kaçıncı haftada yapıldı ilk ? Birde çatı muayenesinde elleriyle kontrol ediyorlar değil mi ? Yoksa başka bi alet falan mı kullanıyorlar ? Son olarak 1cm 5cm vs nasıl ölçüyorlar ki 💁🏻♀️😀
Prenses_annesi Papatyali canım çok afedersin 2 parmağını önce yan sonra dik olarak sokuyor ama inan anlattığımda korkacaksın belki ama hiç acımıyor cm olarak nasıl anlıyor onu hiç bilmiyorum 🤷♀️ Göbüşümüde hafif bastırdı niye bilmiyorum 😂
Prenses_annesi Gmzomr canım bana öncelik beklicez dedi 40 haftya kadar ondan sonra suni sancı veririm dedi en son sezeryan olur dedi
Prenses_annesi BaharCihangir aynı şey canım önfen muayane ediyorlar ki çatı aralığın darsa bebeğin kafası ile uyumlu değilse seni zorlamıyor boşuna
Prenses_annesi Seymahamza 3 dk ancadır valla canım hemen oldu bitti hatta dr a dedim ki bu muymuş ya 😂
Mervesezerr Ben geçen sene ilk doğumumu yaptım ve hiç Böyle bir muayene duymadım yapmadılar bana. Doğuma gittiğimde sık sık açılmaya baktılar. Şuan ikinciye hamileyim 36haftayız bundada öyle birşey duymadım. Acaba bu muayeneyi neye göre yapıyorlar
Prenses_annesi Mervesezerr genelde ilk doğumda bakıyorlarmış bilmiyorum ki canım sana bakmazlar zaten artık
Prenses_annesi HalisEbruoban aynen canım ya çok abartıyorlarmış bizim akrabamızda dedi yok çığlık attım falan korkarak gittim bende ama kasmadım kendimi dr da rahatlattı zten yavaş yapıcam korkma diye sonra ben dedim yani bu muymuş allah aşkına insanı boş yere korkutuyorlar
Tuba704 Prenses_annesi vallahi tebrikler yaaa henüz olmadım ama söylenenler yazılanlar duyulanlar artık bazılarımız doğumdan çok muyanesen korkar olduk🙈🙈
Prenses_annesi Deniz2961 hiç kasma korkma kendini serbest bırak sadece doğum yapıcam bu ne ki diye düşün inanki hiç acımıyor gerçekten sende benim gibi bu muymuş dersin