2505 Gamze_toydemir oğluma hamileliğimde öyleydi eşi ön duvarda demişlerdi ama hiç bir sorun olmadı onunla alakalı korkmayın aşağıda olması farklı birşey
Gamze_toydemir 2505 Bilgi verdiniz için teşekkür ederim ilk gebelik biraz korku olmuştu içimde hangi doğumu yaptınız
Gulcann_ Busarsl hiç bir iş yapma canım wc dışı ayağa kalkma yemek yapma cinsel ilişki zaten yasak rahim kasılması olmasın diye benjmde başıma 17 haftada geldi detaylı da düzelmişti çok şükür genelde yukarı çıkıyorlar bol su ve ayaklarının altına yastık koyarak uzan full
Busarsl Gulcann_ yani inşallah çıkar evde tek ben kalıyorum eşimde herzaman gelemiyor mecbur kalkacam allahın izniyle çıkar inşallah:)
Asilbeyveannesi 2505 tatlım ben 30+0 haftalık hamileyim gebeliğin başında iki defa kanama geçirdim eş hep asagidaydi korkutmak istemiyorum seni ama şuan bebeğin eşi rahim ağzını tamamen kapatmış durumda çalışan bir kadındır ama doktor iki aydır full rapor ve yatış dedi bu ayki kontrolünde doğum iznine ayrılacağım zaten ama bana söylediği erken doğum riskin var normal doğum tamamen imkansız ilişki yok seninde bebeğinde riskiniz var yoğun kanaman olması dahilinde iş rahim almaya kadar gider dedi ama bunlar oluşabilecek komplikasyonlar olmayabilir ama sen her durumu bil dedi durumu hafife alma mümkün mertebe dinlen ağır hiç bı iş yapma çok fazla sıcak suyla ve hergun duş alma Allah’ın izniyle sağ salim miniklerimizi kucağımıza alırız inşallah
2505 Asilbeyveannesi Rabbim yardımcınız olsun inşallah sağlıkla vaktinde kavuşursunuz benimde inşallah yukarı çıkar nasip bakalım🤲🏻
asilannesii 2505 bende bugün 10+5 im ve plasentam aşağıda. Senin gibi doktor bana cok dikkat edeceksin dedi hatta kaç haftadır evdeyim ben. Zamanla yukarı cıkarmış korkulcak birşey yok dedi.
2505 asilannesii çok üzerinde durmadı zaten başından beri ağır iş yapmayalım diyor ilişki fln yasak başlarda lekelenmem olmuştu kanama alanı yoktu yerleşme kanaması diye değerlendirdik hatta bayramda yol için gidebilirmiyim dedim onada onay verdi belkide ilk haftalarda çok sık görülebiliyor aşağıda olması o yüzdende evham yaptırmak istemedi galiba bilmiyorum 🤷🏻♀️
asilannesii 2505 bende kanama vardır canım baya adet kanaması gibi kanadım birgün boyunca. Sonra kahverengi lekelenmelerim oldu. Plasentada küçük bir ayrılma olmuş ondan dolayı kanıyorsun dediler. Başka doktora gittim o da bebek kesesi plasentası aşağı yerleşmiş. Alt segment yerleşimli hamilelik dedi. Zamanla yukarı çıkar ama dedi 3 ayını doldurana kadar evden cıkma iş yapma dedi. sadece doktora cıkıyorum o kadar evde yaptıgım tek iş de yemek yapmak. Dikkat et aman
2505 Çok teşekkür ederim inşallah hayırlı haberler alırım Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrusuna🤲🏻🤲🏻 asilannesii Pcoslubiranne Cicolation S1907
Pcoslubiranne 2505 benim 22 haftada yukari cikti. 3 kez hastanede yattim lekelenme yuzunden 22 haftaya kadar da 5 gunde bir ignd vuruldum ve sabah aksam progestan kullandim.
Cicolation 15 haftalıkken bana da aynısını dedi doktor plesanta rahim ağzında ama ilerleyen haftalar çıkabilir yukarı diye şimdi 29 haftalığım ve bebek doğum kanalında doğum pozisyonunu almış yani plesanta yukarı çıkmış sıkıntı etme canım senin de çıkar Allah’ın izniyle 🙏
S1907 2505 10+5 dha erken merk etme zamanla yukarı çıkıyor 20,haftalara doğru,şuan zaten istiraht et ilşkiye girme demiştir doktorun,evde iş yapma dinlen derim arada kanaman olblr herkeste olck diye bişey yok ama korkma ,çıkmazsda norml doğum yapamazsn
Elvanguzel 2505 benimki asagidaydi çok şükür çıkmaya başlamış bu sene herkeste bu sorun var bol dua edin dinlenin özellikle ilişki yasak ben şu anda 29+4 haftadayim 28 haftalıkken gittim çıkiyor dedi bir sonraki kontrolüm 32+2 de inşallah
Simayimmmmm Benim plesanta asagidaydi şuan 16 haftaligim yukarı çıkmış inşallah seninde çıkar canım 🌸
Babysharkk 2505 doktor Kağan Kocatepe’nin videolarında var. Plesenta genelde 25 26. Haftalarda yukarı çıkıyormuş bu erken haftalarda cok olan bir şeymiş