aysucbk Hayrunisa açıkçası ben normal doğumdan panik yapıyorum biraz korkuyordum hep kendi isteğimle karar vermiştim önce. Şuan normal doğumu beklesem 4 kiloyu geçer dediler 3600 şuan
Hayrunisa aysucbk anladım öyleyse hayırlısı olsun sizin için yeterki sağlıklı bir şekilde kucağınıza alin🌷🌷
fatoshsyn Benimde ikinci defa oluyor ters dönüşü ilkinde düzelmişti şimdi 30 dayız gene ters dönmüş oğlum geri düzelir mi
Hayrunisa fatoshsyn arkadaşların cevaplarına bakılırsa herkesin tabi bir olmuyor ama yinede umut var :) inşallah düzelir diyelim hepimiz için
Hayrunisa Inan_busra40 ay çok sevindim ya hem sizin adınıza hemde kendi adıma umutlandım. İnşallah sağlıkla alın kucağınıza
Pheebs 34+6 yiz doğum pozisyonundaydi aslında ama terse doğru dönmeye başlamış malesef. Insallah geri gelir 😄
fatoshsyn Hayrunisa inşallah düzelir bol yürüyüş ve emekleme hareketi önerdi doktorum şuan sadece öyle yapıyorum da bakalım hayırlısı
Nistik Hayrunisa düzdû bnmki 36 da ters oldu 41e kdr bekledim donmedicarsamba sezeryan olmaya gidicem ama hala umutluyum😂😂😂😂
Nistik Hayrunisa size tavsiyem secde pozisyonu yada kedi pozisyonu iyi geliyomuş. Sormayin benim kizın devreleri yandi sonunda
MeyraRana Hayrunisa 35.haftada baş yukardaydı 37 de doğum pozisyonunda ydı doktorda şaşırmıştı 38 haftamda sezeryan yaptım.