Hayrunisa İyi geceler arkadaşlar bugün kontrole gittim ve bebeğim hala dönmemiş 34.haftaya girdim daha yeni. 2. Gebelik bu ilki dönmüştü erkenden. Benim gibi olan var mi
Seyda94_ Bende şuan 28+3 deyim Doktorum 35 e kadar bekle hala dönmezse mecbur sezaryen demişti Beklemedeyiz şuan
Hayrunisa Gaer25 ilk oglumda erken dönmüştü bu 2. Ama hala dönmedi son ana kadar beklemek istiyorum ama moralimde bozulmadı degil
Nistik Hayrunisa düzdû bnmki 36 da ters oldu 41e kdr bekledim donmedicarsamba sezeryan olmaya gidicem ama hala umutluyum😂😂😂😂
aysucbk Hayrunisa döner hiç kafanıza takıp kendinizi stres yapmayın rahat ve sakin kalmaya çalışın bir şekilde olacak 🥰
Hayrunisa Gaer25 çok sagolun amin. Allah hepimize kolaylklar nasip etsin. Evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıkla kavuştrsun🤲🏻
Hayrunisa aysucbk ilk sezeryandi ve maalesef olumsuz şeyler yaşadım bu yüzden hem hevesliym hemde normal istiyordum ama Allah büyük
aysucbk Hayrunisa açıkçası ben normal doğumdan panik yapıyorum biraz korkuyordum hep kendi isteğimle karar vermiştim önce. Şuan normal doğumu beklesem 4 kiloyu geçer dediler 3600 şuan
Inan_busra40 Hayrunisa canım bugün birisi daha sormuş iri bebek olduğu için dönmez diye düşünüyorduk 38. Haftada bile oturur pozisyondaydı bugün tam 39 haftalık gittik doktora dönmüştü hemde nst de sancım çıktı hissetmedim bile bazı bebekler doğum esnasında bile dönebiliyor 🌺
Hayrunisa Inan_busra40 ay çok sevindim ya hem sizin adınıza hemde kendi adıma umutlandım. İnşallah sağlıkla alın kucağınıza