Michail canım ben de 12 haftadan beri yatıyorum bak 4 ayı geçti senin ne hissettiğini çok iyi anlıyorum doktor yapma desede mecbur kalktım kahvaltımı öğle öğünümü yedim halinden anlayan olmayınca ne yapacaktım?oturamadığımj bir türlü anlamadı kayınvalidem kanama alanı nedir bebek eşi neden aşağıda tüp bebek zorluğu nedir her gün kan sualndıdıcı iğne olmak nedir erken doğum riski kanamalar nedir bir türlü anlamadı halimi öz annem gözüyle gördüde öyle üzüldü kan görünce ..ama herkesten bunu bekleyemiyoesun bak senin kayınvaliden halinden anlamış bakıyor bende iki evimi süpürüp silmek zor geldi ablasına geçip karşıma küfür etti ananı s… dedi bana ne küfür ediyorsun annem her ay kaç km yok geldi iş yaptı düzgün konuş yapıyosan kardeşine yardım ediyorsun demek zorunda kaldım ben istemiyorum onlara muhtaö olmak pis kalsın kimse yapmasın ama beni kimse hor görmesin….küçükmüş bebeğin en azından yapan var benim kayınvalidem ayıplıyor görmemiş.. eşimin yaptığı işi de hep oğluma yüklenme gibi tavrı oluyor geçen hafta sağolsun geldi ütümü yaptı ablası da evi süpürdü sildi ama bir kap yemek yapamadı iki kadın sonrada saat geç oldu sinan sana iki Yumurta kırsın dedi bu saatten sonra oğlaana yemek yaptırma dedi çekti gitti. İnsanın zoruna gidiyor . Öz annesi iç çamaşırını yıkar ütüler evini temizler zoruna gitmez insanın ben isteyemedim. Arkadşaımdan istedimi söyledimde ertesi gün öyle gönderdi.. hamiledir düzgün beslenmesi lazım demediler. Hiç yapmadı diyemem elinden geleni yaptı ama sanki ben keyfimden yattımda oğluna yüklendim …orda kalsam beni çok darlardı bekar kaynım var üstünü ört dar giyinme.. darlıyo beni çok..