Eldgrn Deletedmom727272 🤣🤣🤣 ay valla yavrum normalde yapmıyorum o kadar rahatım ki cevremdekiler şaşıyor ama bunda emin olamadigim için geldi stres yoksa herşeyi arastirir bilirim az çok bunu bilmiyorum kız gitmisken inşallah muayene eder de mercimeğin kalp atışını da dinlerim perşembe de dinlicem 2 kez olur hem 🤣🥰🥰🥰
Eldgrn Ozlm0916 hiç bilmiyorum valla canım ayrı olacağına bir çıkması daha iyi testlerin hayırlısı olsun bakalım yarın olsun da inşallah yolunda gider herşey
Eldgrn Deletedmom727272 doktor izin verirse cekicem benim de aklımda artık hangisinde kabul ettirebilirsem ya yarın yada perşembe 🥰🥰🤣🤣
Deletedmom987 Gebelik başında herkesten isteniyor bu tahliller, benim 10 gün sonra çıkmıştı sonucu başka bir şehire gittiği için tahliller
Deletedmom987 Eldgrn Ben ilcedeyim canim o yuzden hemen cikmadi senin çıkar büyük ihtimal 1 gün sonra
Eldgrn Ozlm0916 çok karışık inşallah bu hafta aydinlancam sata göre 8+6 ama geç döllenme zaten adetlerim çok düzensiz persmebe günü doktor 5 buçuk haftalık dedi haftaya perşembeye kadar 6 buçuk haftalık olur dedi hem kalp atışını dinler hem de tam ne kadarlık olduğuna bakarız dedi yani ortalama söylüyorum ne kadarlık olduğunu bu perşembe doktor aydınlatacak inşallah
ecem11 Eldgrn sağlık ocağında gebelik kaydı yaptırdığında hiçbirşey söylemeden aile hekimi bu testleri yapıyor aslında
Eldgrn ecem11 birazını yaptı ilk soyledigimde ama bu kadar kapsamlı değildi testler tekrar vericem hepsiyle beraber tekrar bakılır
Eldgrn esmaozdemir76 ay iyi o zaman ya ertesi gün ciksada olur yani perşembe çıksında aklım cikamdo diye kalmasın o güne hadi bakalım inşallah çıkar hızlı
esmaozdemir76 Deletedmom83940 benden de 8 tüp almışlardı hatta son 2 tüpe kan yetmemisti diğer kolumdan da damar yolu açmışlardi
Eldgrn esmaozdemir76 ay hadi İnşallah valla diyordum nasıl zaman geçecek geçti valla yarın salı çarşamba Perşembe oldu bitti sonra bayram geliyor bayram öncesi hayırlı haberlerle gireriz inşallah hepimiz
Ozlm0916 Eldgrn 🥰🥰😍 büyürler allahın izniyle zaman su gibi akıp geçiyor biz 35+4 olduk ne ara geldik bu haftalara 😅🥰