1rumeys Anne1-9 haftada bir kez pruloton iğne vuruluyordum ve o günden beri istirahat ediyorum dışarı çıkmam vs yasak kanamamda da daha azalma olmadı bebek büyüdükçe kesenin etrafına doğru yayılıyor sadece. Bu hafta tekrar kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor 🥲
nevzatbaskomser 1rumeys Ben de 6 haftalık hamileyim. Aynı durumu yaşadım kanamam durdu benim bebeğin gelişimine etki ediyor muymuş doktorunuz ne dedi. Ben henüz kontrole gitmedim bilgi alamadım
Anne1-9 1rumeys Teşekkürler bana da serum ve iğne yaptılar hastaneden çıktım Bir gece kanamam oldu sadece Şu an ara ara leke tarzında geliyor Keseyi gördü doktor fakat kanama alanı da var dedi şansın yüzde 50 yüzde 50 dedi Bir hafta sonra belli olacak Hayırlısı inşallah
RonyaArin nevzatbaskomser yok bebeğin gelişimine etki etmiyor kese etrafindaysa kanama..benmde öyle oldu ama bebis e zararı olmadı çok şükür
minikerdeminannesi Ben de yaşadım doktor iğne ve progestan verdi kullandım başka doktora gittim o da öyle birşey görünmüyor dedi ilaç etki etti demekki, ama yükseklere uzanmayin karnınızı sakın germeyin uzanirkende
nevzatbaskomser RonyaArin Umarım olmaz. Kalp atışı duymadım daha kanamam durdu istirahat ediyorum her şey yoluna girsin 🤲
Anne1-9 1rumeys Hıım teşekkür ederim Bol bol yatıyorum zaten Bi iş yapmıyorum Eşim de yaptırmıyor Pazartesi belli olacak bizim de ne olacağı