matmazelsu pazartesi 21+4 günlükken detaylıya girdim. beyninde birden fazla koroid pleksus kisti ve her iki böbrekte genişleme vardı. hemen amniyosentez önerdi. down başta olmak üzere birçok anomali belirtisi dedi perinatolog. ben de fetal dna yaptırdım. sonucu bugün aldım temiz çok şükür. içinizi ferah tutun siz de. ama yine de rahatlamak için fetal dna yaptırmanızı öneririm. en kapsamlı olanını 5300₺ gibi bir ücrete yaptırdım.
Beyinde kist ve kalpte parlaklık 😞
Merve201119 evet canım
Anneyim0607 bugün benimde detayli ultrasonda sağda ve solda kist çıktı sizinde varmış sanırım doktorunuz birsey dedimi kistler ilgili
Canım bizimde detaylıda kalpte delik çıkmıştı bizde fetal dna yaptırdık temiz çıktı çok şükür sizde içinizin rahat etmesini istiyorsanız yaptırın inan ki insan cidden ferahlıyor.. bizede ya amniyo yada fetal dna önerisinde bulundular ama tek bir bulgu da amniyo için yetersiz dedi benim kendi doktorum o yüzden fetal dna ya karar verdik oda zaten 99%un üzerinde doğru sonuç veriyor
Merve201119 Takip ediliyor canım. Vücudunda farklı bir anomali olmadığı için sorun yok şimdilik
mangolingo
Kuzum nerde yaptırdın fetal DNA yı
matmazelsu kıstı bilmiyorum ama kaybolmak üzere demiş yani küçücük ve geçici kalpte parlaklık çok duydum hepsinde son haftalarda geçti yine de şükredin geçebilen şeyler içinizi ferah tutun Rabbım beterinden korusun sağlıkla akalım inşallah 🤲🧿❤
matmazelsu genoks’a yolladık kanı. ankaraya.
matmazelsu insallah geçer yok olur canım kafana takma sen sıkıldığın zaman bebeğine de yansıyor Allah’ın izinli ile yok olur dua et edelim 🙏
matmazelsu üzerinden baya geçmiş ama bendede aynısı çıktı çok üzgünüm günlerdir beyinde kist ve kalpte parlaklık sizinki geçtimi bebeğimiz nasıl
Sabihanur1
Canım ben doğum yaptım, 30 haftada kist 34 de parlaklık yok olmuştu. Doktorumda zaten kaybolacağını söylemişti. Hiç sıkıntı yapma ikili testlerin temizl çıktıysa sorun olmuyor. Allaha şükür Şuan bebeğim yanımda gayet sağlıklı.❤️🙏İnşallah sende sağ salim kucağına alırsın bebeğini.🙏
matmazelsu Allah razı olsun okadar ihtiyacım varki bunları duymaya ayrıntılıyı yapm doktor perinatolog amniyosentez dedi okadar korkuyorum ki. Allah bebeğinizi sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲