Bebeğin aşırı toplanması ve iğne batar gibi agrı gibi bişey anlayamadım ne olduğunu ☹️ Normal mi acaba bi göbeğimde bi aşagılarda ani bi agrı

MirayveAnnesi22 ben 31+4 teyim canım ve ben de de dünden beri çok ağrı var.bugün druma gittim.içim rahatladı.ama yorulma iş yapma dedi ve tedbir amaçlı bi ilaç verdi.ağrıların şiddeti nasıl?çok uzun sürüyor mu hemen geçiyor mu falan bunları bi takip et derim.olmazsa bi doktorunu ara rahatlarsın en azından

Bendede oluyor o normal yani birde hanimlar 29 haftadayim ilk defa arnavut aci biber yedim 2 tane Maffoldum ağrıdan midem çok yanıyor. Ne yapsam.gecer bu😞

Bi kaç gündür pek dinlenemedim hep dışarda falandım ondan olabilir mi acaba sık sık değil çok arada oluyor

MirayveAnnesi22 bende 29 haftalığım bende de oluyor doktora sordum ağır iş yapma dedi erken doğuma neden olur dedi

Sdt3456 benim düz karnım bi anda yamuluyor baya baya yamuluyor bi taraf çıkıyor top gibi görünüş olarak öyle semsert oluyor o yüzden ve acıtıyor

Seyma_nur1 bugun hareket etmekte zorlandım oturunca toplanıyor yatınca ayakta her türlü o anda zaten agrı oluyor iğne batar gibi 😫 inşallah normaldir