Dilekaktassss Dyg___ amin inşaallah Rabbim kimseye evlat acısı evlat yolu gözettirmesin inşaallah sizinki de çabucak iyileşir kavuşursunuz
Yavruhamsi Dilekaktassss kilo ile alakası şöyle var diyelim genelde prematüreler zayıf doğan bebekler 2500 kg dan aşağı olan bebekleri zayıf kabul ediyor sağlık sistemi haftası da küçük olunca sınırda prematüre dendi bize direk ve çok şükür küveze vs girmeden bebeğimle kavuştuk herhangi bir sağlık sorunu yoktu
Muhammedinannesi2424 Ilk oğlumda 35 haftalik dogum yaptım. Tam 2 kilo doğdu. 2.oğlum 36 haftalik doğdu oda 2 .250 gram doğmuştu. Hiç küvöze girmediler. Doğumdan 2 saat sonra eve çıkmıştım.
Smnr_ensar Dilekaktassss benimde kullandığım ilaçlar bardı erken doğum riski sebebiyle 35 ye bıraktık şuan 36+2 yiz ara sıra sancılar yokluyor hatta gözümden yaş geliyor ama su ve nişan gelmediği sürece ve bebeğin oynaması normal olduğu sürece beklicez dedi doktorum beklemedeyiz
Elvanguzel Dilekaktassss kızım 36 haftalık doğdu pramature sayıldı 37.haftadan öncesi pramature sayılıyor.ciger gelişimi ve kilosu iyi ise kuveze alıyorlar benim kızım minyon zayıftı 7 gün kuvezde yattı o yüzden
29ayse29-34 Dilekaktassss canım ben kızımı 36+1 normal doğummyaptım 2400 doğdu gayet sağlıklı doğdu küveze falan alınmadı prematüre demediler bize
mhmmddgc Dilekaktassss 36.hafta geç prematüre kabul ediliyor ancak geneldr gelişim tamamlanmaya yakın bir hafta olduğu için desteğe ihtiyaç duyulmama ihtimali yüksek.