Elfsglm Hakkari merkezdeki arkadaşlar kadın doğumcu olarak onur beyi çok öneren var siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz şuan erkan beye gidiyorum ama onur beye mi gitsem bi sonraki randevumda bilemedim 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Acemimum Elfsglm canım b3en 29 haftalığım doğumuda burda yapcam allah izin verirse onur bey de iyi ama erkan bey biraz daha ilgili kötünün iyisi diyeyim yinede çok iyi değiller
Acemimum Elfsglm canım onur bey gitti ben bu pazartesi erkan beye sezeryan olcam ama oda gidecek yeni gelen i hiç beğenmedim inşallah erkan beyin yerine iyi biri gelir diğer hamişler için
Gizem51 Acemimum himm tesekkur ederim esim burada dogum yap dedi korktum biraz memlkette yapıp gelecem insallah
Acemimum Gizem51 bende düşünmüyordum ama çok tanıdığım burda doğum yaptı memnun kaldı ebeleri doğumhanesi hastaneye göre iyi o yüzden fikrim değişti
AlininAysesii Onur beyle Erkan beyden başka doktor yok zaten. Onur bey de gitti... Mehmet Emin beyden de asla memnun kalmadım, azarlar gibi hasta bakıyor, bi daha gitmeyeceğim kendisine. Kaldık yine Erkan beye 🤦🏼♀️
Elfsglm AlininAysesii banada herkes onur beyi önerdi ben ikisine de gittim ama bence erkan bey daha iyi ilgileniyor gibi geldi bana 🤷🏻♀️
AlininAysesii Elfsglm Onur beyin gitmesi çok kötü oldu... Erkan beyi ben de deneyeceğim önümüzdeki ay, umarım öyledir 🤦🏼♀️
Mucizebebegim Ay bizde haziran gibi gelicez hakkariye mart gibi dogum yapicam insaallah bakalim ne bekliyor bizi