Alparslaninannesii Kizlar yarin hastaneye gidecem randevu bulamadim gidip ordan alacam yarin grev varsa gitmiim haberi olan var mı
SbhtYlmz Alparslaninannesii bende gidecektim hiç duymadım grev olduğuna dair bişey ama inşallah yoktur
vesilece Alparslaninannesii yok canım grev yarın. Takip için instagramda hekimsen tabipsen gibi sendikaları takip edin 🤗
Alparslaninannesii SbhtYlmz bugun varmis grev bir adam beyin kanamasi geçirdi tanıdıgimiz, ambulans bile gelmedi allahin cezalari bu kadar da olmaz
533460 Alparslaninannesii yok artık bugun gidip aile hekiminden gayet normal randevu oldum bence bu söylediğinizde bir eksiklik var
rizelipek Nasıl yani grev derken ben de yarın gideceğim ama çok saçma her gün grev mi olur Yok yani anlamadığım her hastanede mi 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Varsa zaten çıldırırım heralde çocuk sekiz haftalık oldu geçiyor hala bir gidemedim doktora 🤣🤣
Alparslaninannesii rizelipek valla kuzum bugun yok diye biliyordum tanıdığım bir kisi bugun bir anda beyin kanamasi geçirdi ambulans grev var diye gelip almadi adam yogun bakimda can çekişiyor
Deletedmom70006 Grev bugün yoktu yarın da yok. Ayrica 112 ekibi grev yapmaz, hastanedeki acil ekibi grevlere katılmaz. Yanlış bilgilendirme yapmayın.
Alparslaninannesii Deletedmom70006 kb yanlış bilgilendirme değil aramışlar grev var gelemeyiz demisler kendileri götürmüş beyin kanamasinda bildiğimiz seyi de bilmiyormuş uz yalan söylüyormusuz gibi yapmayin görmediğim sey olsa bende inanmam ztn.
Deletedmom70006 Alparslaninannesii grev varsa beyin kanaması tanısını kim koydu? O hastanın yoğun bakima yatışı nasıl yapıldı?