Caglamrt ayselzulfo aynı durumu bende yaşıyorum hatta endişe bile etmeye başlamıştım ama sanırım normal birçok kişi yaşadığını yazmış.
BBusraa NedretDemirayErdem benim de 13.haftam dün söyledi ama Eminim veya emin değilim de demedi bilemiyorum🙄
busrasafak Gul12 yaa ben gecen ay gittigimde kesin degil ama erkek olabilir dedi bakalim ne diyecem birdahaki kontrolde
NedretDemirayErdem Ben de 12+5 de gittim tahminde bulundu söyledi ama emin olamıyorum yine de bu haftalarda yanılma olur mu
Chan Şu anda olmakla birlikte hep soldan kasık ağrılarım tutuyor. Özellikle yatakta dönerken ciddi oranda hissediyorum ben de. Neredeyse 14 haftalığım bu arada.
DilaraNefes Bende bildiğiniz adet sancısı çekiyorum bide sol baldırıma kramp gircek gibi oluyo hemen oturuyorum olan yaşayan varmı
Selim_Alparslan DilaraNefes canım benim bacak kalça ağrılarım 11. Haftada başladı halada ağrıyor zor yürüyorum 🙄😞
Aysel_mslmv DilaraNefes ayni senin gibiyim. Doktoruma soyledim.idrar testi yaptim bakteri cikti oyuzdende ola bilir dediler. 14 haftamdayim. 14+4
Ruzgarr 14+1 şuan.cinsiyeti gecen hafta ogrendik.yüzde 75 erkek dedi ama yuzde 25 lik kısmında garantilesmesini bekliyorum 😊
Selim_Alparslan Bende varım kuzular 😍 merak ediyordum Mart anneleri var mı diye 🙂 bizde yarın 14 haftalık oluyoruz . En son 12+2 de kontrolüm vardı . Cinsiyeti belli olmadı. 16 17 haftada tekrar kontrolüm var o zaman belli olur sanırım 😍 Bu arada aşırı bel ve sırt ağrısı çekiyorum . Kasıklarımda biraz ağrı oluyor karnım kasılıyor . Herkeste aynı şikayet varsa normaldir sanırım. Bu hafta okulda başladı beni çok yoracak . Allah yardımcımız olsun ❤️
Aysel_mslmv Selim_Alparslan ya ayni durum. Benimde okulum vr cok yoruyo beni.agrilarim keskiesti deliricek durumdayim. Cok korkuyorum hatta akintimda artdi. Sari oldu ((