Leo2020 Bende hamileliğin başından beri var şu an 25 haftalık hamileyim. Sürekli yemek borum yanıyor. Bunun çözümü net olarak şu bence. gaviscon alıyorsun dolaba atıyorsun soğuk şekilde shot olarak içiyorsun anca o dindiriyor birazcık
happykrkmzs Gizemmmji bazı şeyler daha çok yakıyo bikaç gün takip edin kendinizi ben mesela ne yaparsam yapayım sabah kahvaltıdan sonra mahvoluyorum bi çözüm bulamadım.hamile kalmadan önce de olurdu ama şuan arşa çıktı 😂
Sedavarol Gizemmmji katılıyorum hiç böyle olacağını düşünmemiştim bende 😂 yanmaya başlayınca anladım 😁
Elif-Okan Bana doktorum rennie çiğneme tablet verdi günde 2 yada 3 defa kullanabilirsin dedi çok yandığı Zaman 1 tane ağzımda eritip kullanıyorum hiçbir şey kalmıyor
Qnl [silindi] canım 2 hafta sonra alışıyorsun doğumdan sonrada unutuyorsun 😂🤣🤣 gaviscon ve naneli şeker Polo rahatlatabiliyor azıcık ben tupper şişeyi buzlulara dondurup üstüne su çekip onu içerdim sürekli
Qnl Gizemmmji bebek saçlıysa büyüdükçe yanma olur derler bizim buralarda ne kadar doğrudur bilemem ama